El mètode Grönholm

Páginas: 3 (641 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2014




1. Digues el gènere literari al qual pertany el llibre:

A) Novel·la C) Teatre E) Article G) Poesia I) Reportatge

B) Conte D) Còmic F) Diari H) Assaig J) Altres


2.Digues en unes 150 paraules de què tracta el llibre (on, quan, com, per què...).

Aquest llibre “El mètode Grönholm”, tracta de unes entrevistes que fan en una empresa anomenada Dekia, una micaparticulars, es a dir, que no es veuen molt. L’entrevista, representa que es conjunta i son quatre candidats. Tots plegats ham d’anar passant proves i proves per a que aixina, els superiors els puguinvalorar. Al final resulta que de candidats reals només hi havia un, en Ferran. Tots els altres tres eren psicòlegs i posen a prova al Ferran per veure com resol aquestes situacions. A continuació els trespsicòlegs de l'empresa (l'Enric, la Mercè i el Carles), després de un munt de proves estranyes decideixen si donar-li el càrrec a aquest home.

3. Presenta el personatges principals (nom, edat,aspecte físic, caràcter, relació que tenen amb els personatges...) i assenyala quin t'ha agradat més i perquè.

-Ferran Augé: 38 anys, Atractiu, vestit molt elegant i modern, el seu caràcter es deficar-se amb tots, presumeix de que tot ho fa bé es un bon home que sembla un fill de puta.

-Enric Font: Té més de quaranta anys, es un home ven vestit però no tan modern com en Ferran, es amable ieducat.

-Mercè Degàs: D’uns trenta anys, elegant, du un vestit jaqueta, és una noia tranquil·la i agradable, però quan s'enfada pot ser molt borde.

-Carles Bueno: D’uns trenta anys també, com laMercè, va vestit d’una manera informal, pantalons i americana, sense corbata i una arracada a l’orella. És un home amable però si s’enfada... És transsexual.

4. Indica'n el tema principal i elstemes secundaris (mínim 10 línies)

El tema principal es que per treballar en un lloc es poden dir moltes coses encara no siguin veritat, altre cosa es si et creuen o no. I per això es fan entrevista,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • metodo grönholm
  • El metodo gronholm
  • metodo de gronholm
  • Metodo gronholm
  • EL MÉTODO GRÖNHOLM
  • El método gronholm
  • El Metodo Gronholm
  • Método gronholm

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS