ética, la discriminació

Páginas: 2 (317 palabras) Publicado: 3 de junio de 2014
Ética
LA DISCRIMINACIÓ


a) Definició de discriminació
b) Tipus de discriminació
c) Causes de la discriminació

a) La discriminació és el tracte diferent i menyspreador a una personafunció de les seves característiques de gènere, d'orientació sexual, de religió, de parla, d'edat, de salut, d'estament social… Es tracta de caraterístiques superficials de la persona. Encara quehi ha diferents tipus... La discriminació de raçes es la més coneguda i per desgracia, la mes utilitzada en aquesta societat.
b) Discriminació per l’edat: És un tipus de discriminació que tecom a conseqüencia que una persona no pugui optar per un ofici o un tipus de grup social ja sigui per joventut o maduresa.
Discriminació racial: Es la que segons el color de la pell de lespersones, aquestes tenen altres drets, menys drets que els d’una altra raça, i aquests son martiritzats socialment...
Discriminació per discapacitat: Són persones que amb algún tipus de discapacitat nopoden optar per un ofici, o són marginats socialment, a causa de la ignorancia humana, sobretot a aquestes persones se les parlen per medi del seu tutor/a, ja que es incomode parlar amb unapersona amb una discapacitat, o això pensen.
c) La ideologia: Una causa freqüent de discriminació és la ideologia, ja que hi ha corrents de pensament que validen la segregació i el tracted'inferioritat a determinats grups humans.
La inconsciencia: En determinades pràctiques discriminatòries consten de diverses etapes, de manera que si es divideix el treball a realitzar entre diversespersones cap d'elles serà conscient de la veritable magnitud de l'horror amb el qual està col · laborant.
La por:  En el cas que un grup poderós de persones practiqui la discriminació ambassiduïtat, hi ha la possibilitat que algun dels seus membres estigui disconforme amb determinades pràctiques però no s'atreveixi a expressar-ho per por a les conseqüències.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La discriminació
  • discriminacio
  • Discriminacio
  • Discriminacio
  • Discriminacio
  • La Discriminaci N
  • Discriminaci N
  • DISCRIMINACI N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS