1

Páginas: 3 (551 palabras) Publicado: 8 de octubre de 2015
1.2. Fes un breu resum de la trama de la pel·lícula.
A la França de 1916, durant la Primera Guerra Mundial, el general Boulard s'ordena la conquesta d'una inexpugnable posició alemanya i encarregaaquesta missió a l'ambiciós general Mireau. L'encarregat de dirigir l'atac serà el coronel Dax. La presa del turó resulta un infern, i el regiment emprèn la retirada cap a les trinxeres. L'altcomandament militar, irritat per la derrota, decideix imposar al regiment un terrible càstig que serveixi d'exemple als altres soldats.

2. Explica com era la guerra de trinxeres a partir de la informació queapareix en pantalla.
Les batalles en trinxeres en què es concentraven moltes tropes amb força armament nou, fins que l'enemic fes el mateix i d'aquesta manera guanyar per esgotament o desgast. Peròaquests assalts frontals que normalment només servien per conquerir pocs quilòmetres comportaven la matança de milers de soldats.

3. Comenta si hi ha diferències entre la vida, en temps de guerra,dels alts oficials i els soldats.
Si, hi ha una gran diferencia. L'ambició i la deshumanització dels oficials, que només pensen a guanyar batalles, celebrar balls i rebre medalles, contrasta amb lescondicions de vida infrahumanes en què viuen els soldats, que no tenen ni veu ni vot en el conflicte .

4.1. Creus que el film està basat en fets reals, que l’exèrcit francès portava a terme escarmentsper a assegurar la valentia dels soldats?
Si aquesta pel·lícula està basada en fets reals.
5.3. Quin significat té l’escena final, amb la noia i els soldats cantant?
Els soldats com bojos xiulen icriden alterats per la presència d'una dona mentre comença una cançoneta alemanya que poc a poc va convertint-se en la principal protagonista. Els soldats es van callant i un a un van unint-se a lanoia en el cant. És el dolor d'un poble enfonsat i ferit que veu el mateix dolor en l'enemic. Primers plans d'alguns d'ells plorant no poden ser més descriptius. Dax observa l'escena des de fora, i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EL RECICLAJE 1 1 1 1
  • Trinidad 1+1+1=1
  • BIBLIOGRAFIA DE PETER DRUCKER 1 1 1 1 1 1 1
  • Depreciaciones 1 1 1
  • El párrafo 1 1 1
  • FACTORING 1 1 1
  • desarrolloplacenta 1 1 1
  • ACTIVIDAD 1 1 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS