12Homes Sense Pietat

Páginas: 6 (1324 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2013
12 HOMES SENSE PIETAT:
Un jove ha estat acusat de matar el seu pare a ganivetades segons les lleis del país o bé és exacutat si es culpable, o bé és alliberat si s’el trova inocent. En cas el jurat ha de pendre una decisió unàmica.

Cridaner
President
Bell
Just
Obrer
Violent
Tímid
Bromista
Agent de borsa
Publicista
Home de barris baixos
SITUACIÓ DE LA TAULA DELS JURATS:

RellotgerPRESIDENT: Mana molt però no dona la seva opinió amb arguments.
* Jo, sempre que fem el crèdit de síntesi mano molt, perquè vull que tothom faci alguna cosa i treure molt bona nota al treball i acabar-lo ràpid.
Normalment no em toca ningú que mani més que jo al grup, o que doni ordres del que s’ha de fer, o com ens hem d’organitzar per poder-lo acabar amb temps.

TÍMID: Pensa molt imolt lent.
* Quan vaig a llocs nous, o coneix-ho a noves persones o me les presenten, al principi sóc una mica tímida, però quan va passant el temps em vaig deixant anar i ja no sóc tant tímida, però la primera vegada, sóc molt tímida, generalment amb situacions de conèixer a gent o presentar-me a les persones de la meva edat, perquè no sé com són i no se com les he de tractar, per aixòprimer les observo i després reacciono parlant amb elles o buscant temes en comú per poder perdre la timidesa.
VIOLENT: Parla de més i no pensa el que va a dir.
* Normalment no sóc una persona violenta, però quan crec que algú no té raó m’esvero una mica perquè crec que jo si que la tinc, aleshores vull dir el que crec, ho dic i al final no tinc raó i quedo malament, perquè he parlat de més im’he esverat per una cosa que no calia.
* A vegades no penso el que vaig a dir i al dir-ho la gent em mira estranyada de lo que acabo de dir, després ho intento arreglar i penso en el meu cap la següent cosa que diré per no tornar a quedar malament.
* L’altre dia estàvem parlant amb unes amigues d’esquí de que si ens féssim una segona arracada que passaria, que ens dirien els nostrespares, i jo sense pensar vaig dir: - A mi no em deixarien ni anar a casa la meva avia (jo em referia que si me’n fes una em dirien que marxes de casa i jo decidiria anar a casa la meva avia, però ells ni em deixarien), per tant les meves amigues van sentir que no em deixen anar a casa la meva àvia, i es van preocupar per mi perquè es pensaven que era veritat. Al final els hi vaig acabar aclarint.AGENT DE BORSA: És un bon jurat, però és poc compassiu. És molt fred. No es posa en el lloc dels altres. Molt radical.
* Em passa moltes vegades amb la meva germana de que sóc poc compassiva amb ella i no em poso en el seu lloc per arreglar les petites baralles que tenim a casa.
* L’altre dia, jo estava fent deures, i la meva germana estava fent un treball a l’ordinador. Va anar unmoment al lavabo, i jo com que ja havia acabat els deures vaig decidir connectar-me al “Facebook”. Quan la meva germana va arribar a l’habitació, va veure que jo estava a l’ordinador, i em va demanar que marxes, perquè ella havia d’acabar el treball, jo no li vaig fer cas i vaig continuar. Al cap de 1 minut, ja es va començar a enfadar, perquè no li deixava. Al final, ho vaig pensar bé i vaig decidirdeixar-li, i connectar-me quan ella hagués acabat el treball.
HOME DE BARRIS BAIXOS: Només parla quan sap de que parlen.
* De vegades em passa que algú esta parlant d’algun tema que jo no en tinc nidea, i quan passa això escolto, però quan la gent parla d’algun tema que el conec, jo parlo molt i en dic tot el que en se.
* L’altre dia estava amb unes amigues a pàdel, i elles van a lamateixa escola, i es van posar a parlar d’unes amigues seves que jo no coneixia, i jo només escoltava, però parlant d’aquest tema el van lligar amb una altre que a mi m’interessava i el coneixia, per tant vaig decidir afegir-me a la conversació.
OBRER: Defensor i tracta bé a tothom.
* Quan tracten malament a alguna persona del meu entorn, la defenso, normalment si ella també em tracta bé....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dotze sense pietat
  • dotze homes sense pietat
  • 12 Homes Sense Pietat
  • COMENTARI 12 HOMES SENSE PIETAT
  • 12 Homes Sense Pietat
  • Senso
  • senso
  • sensos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS