Abdominals

Páginas: 4 (752 palabras) Publicado: 20 de marzo de 2011
EDUCACIÓ
FÍSICA
A
B
D
O
M
I
N
A
L
S

ALEX AGUILERA RAMOS
1 BATXILERAT A
PRF. PACO HURTADO

ELSABDOMINALS__________________________________________________

__

L'abdomen és la part del tronc del cos situada entre el tòrax i la pelvis que conte la cavitat abdominal a dins seu. La musculatura abdominal està formada per:1. recte de l'abdomen.
2. el transvers.
3. els oblics.


La funció dels abdominals és reforçar el tronc per la part anterior, ja que per lapart posterior es troba la columna vertebral, i així donar una estructura ferma al tronc, ajudant una millora de la postura. D'altra banda també ajuda en la fase d'exhalació en la respiració, en contenirfermament a les vísceres.
Com l'esquelet humà té comunicació del maluc al tòrax sol per les vèrtebres, la musculatura abdominal és important que es treballi amb exercicis perquè complementi a lafermesa del cos en la posició. Si comparem això amb una edificació, els abdominals forts fan com una columna.

Problemes que comporta no treballar els abdominals:
La majoria de persones la musculaturaabdominal no la treballa com l’hauria de treballar, deixant-la de banda, i això fa que no tingui to muscular. Si això li afegim que la seva musculatura lumbar pateix un excessiu esforç diari, ensporta a una descompensació a la regió pèlvica i lumbar. Podem tenir problemes de ciàtiques i de lumbàlgies.
També podem patir dolors d’esquena que poden irradiar fins a la zona cervical.

EXERCICISABDOMINALS_____________________________________________

* Exercicis aïllats per exercitar la zona abdominal superior:
1
Per aïllar bé els músculs abdominals, la millor forma és pujarles cames a una cadira fins que la cuixa es trobi a 90 graus respecte al terra (1), o bé mantenir-les sense l'ajuda d'una cadira o banc, i des d'allà elevar-ne uns 30è el tronc cap a dalt. Una altra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ABDOMINALS HIPOPRESSIUS I TONIFICACIÓ FUNCIONAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS