actividades infantiles para el verano

Páginas: 23 (5625 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2013



ÍNDEX



A continuació us presento el projecte d’activitats per el casal d’estiu. Tot i que la idea principal era la realització d’un únic centre d’interès per tot el casal, he reconsiderat la idea degut a la dificultat que un nen vingui totes 4 setmanes de casal, a més, de la dificultat i pèrdua d’interès que genera una sola unitat temàtica. Degut a que el meu espai de temps es forçalimitat, us presento una petita mostra que inclou dues setmanes. En cas que realment agradés el projecte, acabaria de realitzar les altres dues setmanes.
Considero que la idea de generar un centre d’interès cada setmana i adaptat a totes les edats, pot generar un augment de la implicació de l’infant en el casal. El motiu principal és que les activitats es duen a terme entorn una història de laqual ell serà partícip de principi a fi i en la qual es veurà immers durant la setmana, cosa que captarà la seva curiositat i incentivarà a la seva tornada al dia següent.
Trobo a més, que de cara als pares sobretot, podem mostrar-los el casal com una espai tant d’oci com a una opció per treballar en la consecució de determinats objectius. Crec que si mostrem tot l’ampli ventalls depossibilitats que podem oferir, podrem augmentar la quantitat d’infants que s’apuntin al casal. La qüestió, es mostrar-los que podem oferir un servei diferent del que podria oferir qualsevol altre casal o parc d’oci. Els hem de fer veure que no només disposem d’un espai ple de possibilitats (dels quals no disposa un casal qualsevol) sinó que, durant el casal tant pares com nens poden treure-hi profit. Peruna part perquè ens ocupem per la diversió dels seus fills, però alhora ens preocupem per ells, fent així que els pares sentint que realment és més que un casal; hem d’aconseguir generar en els pares la sensació que la seva inversió va dirigida a més d’un objectiu (lúdic i educatiu) i que el nostre interès principal és únic i exclusivament els seus fills. Alguns d’aquests objectius, dels quals emparlat al principi,són exposats en el planning d’activitats.
Abans de mostrar-vos el planning d’activitats m’agradaria aportar una idea de cara a tots els pares i mares interessats en el casal. Si agradés la proposta amb les activitats aquí suggerides, es podria fer un tríptic informatiu on es fes un breu resum de la temàtica de cada setmana, activitats a realitzar i objectius que voldremtreballar.

1ª Setmana (25, 26, 27, 28  de Juny)

Retrobant els minimonsters
Durant aquesta primera setmana haurem d’ajudar al sr. Franky a trobar la seva colla de monstres perduts, com ho farem? El primer dia reunirem a tots el nens entorn l’escenari i els hi direm que aquella mateixa nit hem rebut una trucada d’un tal Sr. Franky dient-nos que els seus monstres trapelles s’han escapat del seulaboratori. Explicarem que el sr. Franky volia ser un malo malíssimo que volia inventar els monstres que fessin mes por del món, però en el seu laboratori malèfic, nomes podia inventar petits monstres. Aquest, estaven avorrits de no sortir del laboratori, així que una nit van marxar-se i van anar a jugar al Planeta Màgic i, com no volen marxar, s’han amagat perquè no els trobem. La nostra missióaquesta setmana serà recuperar-los a tots! Per poder convenç-se’ls més, s’escriurà una carta falsa que podran llegir els nens i amb la firma del sr.Franky i una foto seva amb els minimonsters.
Durant cada dia de la setmana haurem de trobar un mini monstre amagat que anirem guardant en una caixa. Quan els tinguem tots direm als nens que el Franky els ha vingut a buscar i com a recompensa ens hadeixat un regal, unes llaminadures.
Dimarts: inicialment reunirem als nens i introduirem el CI. Els hi explicarem que perquè els minimonstres no es sentin sols nosaltres també hem de construir una pandilla de minimonstres i així poder-los atraure! Els nens trobaran per “casualitat” un primer sobre del monstre nº1, reptant-los a trobar-lo, però primer d’anar a buscar els minimonstres haurem de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Actividades extracurriculares para los niños en el verano
  • Actividades Para Taller Infantil
  • Actividades Recreativas Para Un Curso De Verano
  • Actividades para educación infantil
  • actividades para estimular el desarrollo infantil
  • Plan De Actividades Motrices Para Infantil
  • Actividades emocionales para educación infantil
  • Actividades Para Trabajar La Autoestima Infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS