Activitat aplicativa número 3

Páginas: 5 (1096 palabras) Publicado: 2 de diciembre de 2014
ACTIVITAT APLICATIVA NÚMERO 3
Hem triat l'activitat de dissenyar un bloc sobre la matèria de música. Per tal d'avaluar aquesta tasca hem creat un instrument d'avaluació amb la confecció d'una rúbrica.
Per poder avaluar tindrem en compte el disseny (contant la qualitat de les imatges i la seva distribució), les fonts amb les quals han obtingut la informació per crear el bloc, com que tracta demúsica també tindrem en compte els sons/vídeos que exposin a la pàgina web, els enllaços adjuntats a la pàgina, l'ortografia i la gramàtica, el contingut, l'interès, el temps de càrrega, el treball cooperatiu, l'ètica del treball, i sobretot l'aprenentatge que assoleixen.

La tasca tracta de dissenyar una pàgina web on exposi el material treballat a classe sobre la música a l'edat mitjana. Hande demostrar el coneixement de les obres i estils musicals significatius de la música culta catalana i occidental, la importància de la música en molts àmbits de la nostra societat i com a manifestació cultural pròpia d'una societat i un moment històric. Per demostrar el bon coneixement d'aquest tema és important utilitzar correctament el vocabulari musical específic per descriure i explicar elscomponents essencials d'estils, gèneres i cultures musicals diverses. A més a més, els alumnes tenen llibertat d'ampliar els coneixements amb temes interessants per a ells, relacionat amb la música.

Amb aquesta activitat es pretén desenvolupar una sèrie de competències.
Competència d'aprendre a aprendre: Obtenir informació per poder-la transformar amb un coneixement propi, d'aquesta maneraes transformarà amb una eina per l'ampliació de coneixements sobre el tema establert.
Competència d'iniciativa personal i cooperació: Els alumnes han de treballar amb petit grup, però tindran que tenir autonomia i iniciativa a l'hora de realitzar la feina.
Competència social: Com que hauran de treballar en petit grup, hauran de resoldre les diferències amb la resta de l'equip, cooperar ificar-se d'acord de com realitzar la pàgina web. A més a més, podran veure els diferents punts de vista que té la ciutadania, a l'hora de comparar la musical medieval amb l'actual.
Competència comunicativa i lingüística: És important establir aquesta competència, perquè els alumnes hauran de saber expressar per tal de què s'entengui el que exposen a la pàgina web. Això requereix una bona presentaciói organització, una correcta ortografia i expressió, utilitzar un bon vocabulari i plasmar les idees.
Competència digital i en desenvolupa les TIC: Han de realitzar un bon ús de l'internet i el programa "PDP" per poder crear la pàgina web. També disposar d'habilitats per buscar, processar i comunicar informació, i aprendre a transformar-la en coneixement.
Competència cultural i artística:Fomenta la capacitat d'apreciar, comprendre i valorar diferents manifestacions culturals i musicals, a través d'experiències perceptives i expressives.
Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic: Percebre en l'espai físic en què es desenvolupa l'activitat humana del qual el so i la música en formen part. Reconèixer la presència que la música té al nostre entorn, és fonamental perser conscient de la important incidència que té a la nostra societat.




4
3
2
1
ORTOGRAFIA I GRAMÀTICA
No hi ha errors ortogràfics ni gramàtics
Hi ha d'1 a 5 errors ortogràfics o gramàtics
Hi ha de 6 a 10 errors ortogràfics o gramàtics
Hi ha més de 10 errors ortogràfics o gramàtics
COOPERACIÓ DE GRUP
Els companys s'han mostrat respecte entre ells (idees, opinions,organització...). Tots els membres del grup mostren un gran compromís pel treball.
Els companys s'han mostrat respecte entre ells (idees, opinions, organització...). Alguns membres del grup mostren un gran compromís pel treball.
Els companys no en tots els moments s'han mostrat respecte entre ells (idees, opinions, organització...). Pocs membres del grup mostren un gran compromís pel treball.
Els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Paractica numero 3 quimica aplicada
  • Activitat 3 PiscoDesenvolupament
  • Activitat 3 Pla de m rqueting
  • Sistemas numericos y aplicaciones
  • Aplicaciones de los sistemas numericos
  • Sistmeas Numericos Y Aplicaciones
  • aplicaciones de los numeros complejos
  • Metodos Numericos Aplicados

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS