Agost

Páginas: 3 (709 palabras) Publicado: 12 de enero de 2015
REFLEXIÓ DE LA PEL·LÍCULA AGOST


Jo voldria parlar del final de la pel·lícula on la Violet és queda totalment sola a la seva casa amb l’única persona que no és de la seva família, la Jhonna.
LaViolet al principi a la Jhonna la va tractar una mica malament, quan el seu home la va portar a casa seva perquè l’acompanyés a la clínica on la Violet s’estava tractant de el seu càncer a la boca iperquè també s’encarregui de les feines de la casa.

La seva filla Ivy, un matí el sheriff va trocar a la porta de la casa de la Violet, per anuncia’ls-hi una mala notícia que havien trobat el seupare a la vora d’un llac, arran d’aquest acte van anar arribant tota la família a la casa de la família, tots estaven allà en aquella casa en aquells moments tant difícils per la pèrdua d’en Beverly.Després del funeral van fer un “dinar o sopar”, on en Charlie va beneir la taula oferint-li unes paraules a en Beverly.
A mesura que va passant el dinar és van descobrint coses de membres d’aquellafamília que tots desconeixen.

Steve descobreix que a la Jean fuma porros, ho descobreix que fuma perquè li comença a olorar la dessuadora que porta i identifica l’olor que fa un quan fuma, una nitven entrada la matinada Jhonna està estirada al seu llit i escolta que hi ha algú que parla al porxo, baixa escales a vall i va fins a l’entrada i veu a Jean i Steve, Steve se li veu una actitud devoler fer quelcom amb la Jean, Jhonna agafa una pala al cap i els aparta de cop està tota la família al porxo.

Violet, va notant que mica en mica tota la família s’està separant per els enfrontamentsque van passant amb els seus i a més a més dues de les seves filles se’n van de Oklahoma, l’Ivy se’n va a Nova York i la Karen se’n torna a Miami.

Aleshores Barbara es queda de representant de lafamília, un dia Violet totalment desorientada baixa cap al menjador on estaven Ivy i Barbara apunt de dinar, Barbara li acosta el seu plat a Violet però Violet li torna el plat, dient-li que no té...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el agosto
  • Agosto
  • Los relámpagos de agosto
  • Los relampagos de agosto
  • 17 de agosto
  • 10 de agosto
  • planificaciones de agosto
  • En agosto de 1939

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS