aloma

Páginas: 4 (874 palabras) Publicado: 20 de marzo de 2013

Activitat 1: Fes un petit resum de cada capítol.




Capítol 1.
Al principi s'explica com trien el nom d'Aloma, Aloma segueix la vida d'un gat, que un vigilant mata. Compra un llibre, i faque es deixi unes cortineses en un quiosc, i al anar a buscar-les es queda sense diners i ha de tornar caminant en un dia de pluja.

Capítol 2.
Explica la vida d'una família que havia viscut a unacasa abandonada que es veia desde la finestra de l'Aloma.
Daniel estima l'Aloma, però no la respecta massa.
Aloma es descepciona, perquè la roba que havia comprada per fer-se unes cortines, lesanaven a posar a l'habitació en que dormiria en Robert.

Capítol 3.Joan proposa vendre la casa, però la idea no agrada. Aloma i ell van a rebre en Robert que arriba al port.

Capítol 4.Arriba Robert. AAloma no li agrada el primer cop que el veu, en el fons si que li agrada. Aloma no diu el que pensen quan tornen caminant perquè té por de fer el ridícul. En arribar a casa Anna i Robert s'alegrenveure's. Hi vé la Coral, i intenta conquistar a Robert. A Aloma no li fa gràcia. Finalment encara que diu que no li agrada en Robert, es posa gelosa de la Coral.

Capítol 5. En aquest capítol Roberts'instala a casa l'Aloma, en Dani es posa malalt, el metge diu que no és res greu però que han d'estar per ell, i l'Anna s'espanta.

Capítol 6: Dani segueix malalt, al llit. Anna es preocupa. Joanarriba tard a casa i no es preocupa per el seu fill. Aloma intenta tranquilitzar a Anna, tot i estar també preocupada.

Capítol 7.Aloma, se sent sola, i escriu una carta a una persona que no existes,un amant imaginari al que li diu el que li agradaria que es fes realitat.

Capítol 8:Aloma decideix enviar la carta que ha escrit. Aloma i Robert conversen amb més confiança. Aloma, decideixescriurte un altre carta.

Capítol 9: Aloma i Robert van al cinema. Quan ja han tornat, i Aloma es disposa a dormir, en Robert li besa els llavis.

Capítol 10: El metge recomana que canviin d'ambient...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • aloma
  • Aloma
  • Aloma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS