Aloma

Páginas: 5 (1104 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2013
1-Anna és la cunyada d'Aloma. Està casada amb en Joan i tenen un fill que es diu Dani. Segons Aloma, Anna és com els cucs de seda: tous i descolorits i diu que no s'assembla al seu germà, Robert, creu que Anna té la cara més flonja que ell. És la que sembla que tingui més feina a casa, encara que Aloma l'ajuda molt amb el seu fill. Anna mana bastant a casa, és seria i bastant tranquila. Totl'amoïna i no li agrada sortir sovint de casa. Sempre es queixa que està cansada, i és bastant pessimista. Quan el seu fill es posa malalt només pensa en que es morirà i es posa molt neguitosa i es deprimeix molt.
Crec, que és una dona forta, aguanta que el seu marit l'enganyi amb altres dones i ella prefereix callar i aguantar. Ha de suportar el dolor tan profund que li causa que el seu fill es mori.Quan Dani mort, Anna es passa hores i hores mirant la roba de quan era petit i es queda buida.
La relació d'Anna amb Aloma, al principi no es gaire bona. Aloma pensa que és molt pesada, i no ha entés mai com el seu germà s'ha pogut casar amb una dona com ella. Quan Anna ha d'anar-se'n una temporada amb el seu fill per fer un canvi d'aires per la salut del nen, s'escriu amb Aloma. Quan tornen iDani mort, Anna i Aloma estan més unides i tenen més confiaça mutuament.
Crec que Aloma sent que Anna no la té en compte i no pensa gaire en ella. Van bastant malament economicament i Anna no deixa que es compri res Aloma. Aloma s'altant-se les normes d'Anna es compra un llibre, ja que mai havia pogut comprar-se un i li feia molta il·lusió.



2- Robert és el germà d'Anna. Va a passar unatemporada amb ells. Viu a Buenos Aires i és mariner. És pal·lid, amb la mirada febrosa, els ulls brillants, no gaire més alt que Aloma. Té els cabells lluents, decantats cap a la dreta. Quan arriba a Barcelona li sembla molt petita, ja que s'ha passat molt de temps al mar. Té la veu càlida i arrossega una mica les paraules. És molt tranquil i amable, però com la majoria d'homes, no li agradamostrar els seus sentiments.
La primera impressió d'Aloma va ser la d'un home cregut i desagradable. A mesura que passen els dies s'adona que no és com ella pensava.
A Robert li agrada molt tontejar amb les noies, i Aloma diu que no es vol enamorar d'ell ja que l'amor li fa fàstig. Robert troba el nom d'Aloma estrany però dolç.
Robert i Aloma mantenen una relació amorosa. Ella vol agradar a Robert ité por de sortir a soles amb ell perquè no vol fer el ridícul o fer o dir algo que li pugui molestar.
Aloma pensa que la forma d'actuar de Robert amb ella és per agradar-la o per fer que estigui pendent d'ell.
Aloma no vol que Robert s'adoni del que sent cap a ell. Però Robert, li mostra molt de carinyo i molt d'amor, i ella es sent estimada a tothora. Aloma té por de que Robert hagi de marxari no vol que acabi mai, ja que per fi estima i es sent estimada, cosa que feia molt de temps que volia sentir.
Al cap d'uns dies, Robert està estrany i Aloma es sent culpable del seu comportament. Aloma s'entera que Robert fa temps que hauria d'haver tornat amb la seva família i que no ho fa per ella. També descobreix que Robert té una parella que es diu Violeta.
Al final de la història, Robertes nega a casar-se amb ella ja que creu que es massa jove i segur que pot trobar un altre home millor i se'n torna al seu país deixan a Aloma embarassada. Aloma creu que mai més tornarà a estimar a algú com ho ha fet amb Robert.





3- Aloma té dos germans. El mitjà es diu Daniel, s'havia matat amb divuit anys. Abans de suicidar-se va deixar una nota a Aloma. A ella, després de tant detemps, li quedava encara una mica d'engoixa i sovint l'enyorava i pensava amb ell. Sobretot el recoradava quan estava estirada al llit o quan la casa reposava. Però cada cop els records eren més petits, anava olvidant el colors d'ulls i la manera de somriure, el to de veu. I com més s'olvidava d'ell més s'adonava del buit que tenia. Els dos tenien un caràcter semblant, podien passar de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • Aloma
  • aloma
  • Aloma
  • Aloma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS