Alternatives ecologiques a la poda

Páginas: 2 (456 palabras) Publicado: 21 de diciembre de 2011
Alternatives ecològiques a la poda

Alternatives a la maquinària

Sempre, en els processos de construcció, intentarem buscar maquinària elèctrica o amb bateries recarregables les quals nofuncionin amb combustibles ni s’hagin d’endollar en grups electrògens.
La millor alternativa sempre serà l’elèctrica la qual no necessita de combustible per funcionar i no malmet el medi ambient ja que nodeixa anar gasos nocius en l’aire.

Motoserra elèctrica:

Desbrossadora elèctrica:

Possibles usos dels materials per reciclar

- Tocons: aprofitarem troços de branques o d’arbres perconstruir tocons els quals serveixen per protegir l’arbre de les estrebades causades pel cablejat que rodejarà aquest en les tirolines o les linies de vida.

- Protector tirolines: en moltestirolines infantils, la corriola ja esta unida al cablejat i els nens només han d’enganxar els seus mosquetons a un que penja de la corriola per una corda. Quan els nens han arribat a l’altre costat, aquestacorriola té un retrocés amb un pes el qual fa que torni al lloc d’inici per tal que un altre nen s’hi pugui enganxar.
El problema ve quan el mosquetó arriba amb impuls a l’arbre i impactacontra ell. Per això, al llarg del temps el va escapçant.
Una solució consisteix en posar un tac de fusta reciclat per tal de no malmetre l’arbre.
- Bancs: una altra alternativa és fer bancsper tal que la gent que no vulgui pujar o simplement passegin per allà, pugui assentar-se a descansar en un banc fet íntegrament de fusta d’aquell bosc.

- Encenalls “viruta”: quan haguem podatels arbres i fet la neteja del sotabosc, tindrem molts trossos de branques innecessaris que els triturarem i els farem servir per repartir-los pels terres del parc per tal que la gent no rellisqui jaque hi ha jocs que es troben en pendents i la sorra sola rellisca molt.
També ens servirà per no aixecar pols quan hi ha molta gent al parc ja que no tocaran tan directament la sorra.

Punts...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Alternative
  • alternativismo
  • ALTERNATIVE HEILMETHODEN
  • Alternative energy
  • Alternative Press
  • Essay On Alternative Assessment
  • Rock & Rock Alternative Lyrics
  • Alternative food networks

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS