amor

Páginas: 3 (591 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2014
Presentació power
El conte de “la literatura”, és un conte breu, però interessant, en el qual, quan es comença a llegir, no ho sembla, però a mesura que s’aproxima el final (quan l’autordescobreix que els llibres estan relacionats amb la seva vida) l’història es posa intrigant.
Ús recomanem la lectura d’aquest conte.


El protagonista de la història és un autor que està escrivint el seu17è llibre. L’autor té un contracte amb una editorial d’escriure un llibre per any. A l’hora d’entregar el seu últim llibre, l’editor li diu que faràn una nova edició dels seus llibres, i li diu quesi vol pot retocar algunes coses d’aquests. Comença a llegir el seu primer llibre i reconèix passatges de la seva vida, propers a la publicació del matèix llibre, i en els següents el matèix. Al veuretot aixó, decideix tancar l’últim llibre i no llegir-lo a causa de la por que li entra al recordar que a l’últim llibre el personatge mor.


Video :

Avi
Nens

Avi ens podras explicar elfinal de la història
Quina històtia ?
La de ahir a la nit !
La de l’escriptor ?
Si avi, aquesta
D’acord, per on anavem… a ! si ! Com ve recordeu la història tractava d’un autor que haviad’escriure un llibre per any i en l’ultim el protagonista moria, aquest mes endevant s’adona que realment tot el que ha escrit anteriorment es la seva propia vida. I al recordar el fatal final que haviaescrit en la seva ultima novel·la li entra un por de infart
Sisi !! això o recordem.
Doncs ve a partir d’aixo l’autor decideix canviar la historia del llibre ja que encara no esta publicat, saben quetot el que escriurà serà el que mes endevant li passara a ell decideix, tornar al protagonista un ric que nomes fa que triomfar cada dia mes i mes tonrnan-se un abaricios, de manera indirecta era el queli estava passant a ell, al tornar al protagonista així ell ho era d’aqesta manera.
I que va pasar avi ? 
No us ho podeu imaginar nens.. aix aqesta canalla…
No avi
Cada dia el bon home...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Amor, Amor y Amor
  • amor amor amor
  • amor amor
  • amor amor
  • amor amor
  • amor,amor
  • Amor Amor
  • amor de amores

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS