Análisis Dafo Casa Tarradellas

Páginas: 2 (434 palabras) Publicado: 22 de enero de 2013
Fes una anàlisi DAFO per a aquesta línia de productes de Casa Tarradellas.

Casa tarradelles ha heretat l' absolut respecte per la tradició artesanal. Dia a dia s' intenta nillorar els productes iinnovar-ne d' altres per solucionar l' àpat diàri.

Empresa d' àmbit nacional, respecten el medi ambient, elaboren els productes tal i com van ensenyar els avantpassats, utilitzant ingredients demàxima qualitat.

l' empresa obté moltes oportunitats, generalment parlaré des del punt de vista extern.

En l' entorn demogràfic,un altre punt, és que hi ha un creixement demogràfic accentuat, jaque la mitja d' edat de mortalitat ha augmentat, la taxa de natalitat s' ha mantingut i s'ha incrementat la densitat.

Per tant, gràcies aquestes estadístiques actuals, la destinació dels productes deCasa Tarradelles és per a tots els clients, deixant clar que hem de destacar com viu la societat contemporània, cada vegada té menys temps per a cuinar.

En quant a DAFO, tal com estic esmentant iel que parlaré a continuació, DAFO fa referència a les debilitats, amenaces, oportunitats i punts forts de la empresa. En una empresa hi ha una estructura interna i una d'externa. Les debilitats iles fortaleses (punts forts) formen par de l' estructura interna, composta per diferents aspectes:
La producció
El màrqueting
Organització empresarial.

(...)
Llavors hi ha l' estructura externa ,que hi podrem trobar les amenaces i oportunitats.
Al analitzar Terradellas una de les debilitats en la empresa devia ser als seus inicis, no saber com respondran els consumidors però al observar quees consumia , van haver d' ampliar la fàbrica, fins a l'actualitat que l' estan ampliant, això feia que áugmentés la producció i en alguns establiments consumidors per causa dels retards noarribéssin les pizzes.
Els punts forts de la empresa, des dels seus inicis ens ofereix que els productes són artesans, origen, qualitat i tradició. A nivell publicitàri es percep amb el logotip de la masia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Análisis Casa Tarradellas
  • Analisis dafo
  • analisis dafo
  • Analisis dafo
  • Analisis Dafo
  • Analisis dafo
  • Análisis DAFO
  • ANÁLISIS DAFO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS