ANALISIS DE MERCADO

Páginas: 4 (764 palabras) Publicado: 2 de febrero de 2014
1. ANALISIS GENERAL DEL MERCAT.

1.1. EL MERCAT MUNDIAL DELS ANTICONCEPTIUS.

El mercat dels anticonceptius es un negoci global que, degut a les necessitats humanes que cobreix i a lesavantatges que aporta als consumidors, s’ha convertit en un valor afegit. A nivell mundial, el ús dels anticonceptius s’estima en un 63% i és més alt en regions desenvolupades.

Les tendències en l’úsd’anticonceptius contrasten entre el grups en desenvolupament. En regions més desenvolupades, el nivell ha sigut alt durant les últimes dècades i ha canviat poc des de 2010. En les regions menysdesenvolupades ha augmentat substancialment en la última dècada.

El mercat mundial d'anticonceptius s’ha estimat en 15,5mil milions de $ al 2010 i s'espera que creixi a 19,2 mil milions de$ en2017. El mercat és cada vegada més atractiu per als farmacèutics, empreses interessades en tornar a aquest negoci ja que la demanda en les últimes dècades ha demostrat ser insensible a la recessióeconòmica. Més de la meitat de les parelles entre 15 i 49 anys a Europa, Rússia, Austràlia, Amèrica Llatina i Amèrica del Nord utilitzen mètodes anticonceptius. L’ús d’anticonceptius augmenta més del 70% a laUnió Europea, amb excepció d’ Espanya.

El mercat global el 2010 de condons era de 4,2 mil milions de $. En el món desenvolupat l’esterilització és amb un 17% el mètode anticonceptiu mésrellevant. En aquesta àrea geogràfica només el 7 % de les parelles utilitzen anticonceptius orals, 5 % s’implanten els dispositius intrauterins(DIU) i només el 4 % es basa en els preservatius. Només 260milions de dones al tercer món tenen accés a mètodes anticonceptius. Al voltant de 215 milions de persones estan buscant mètodes anticonceptius, però no tenen com accedir-hi. Aquestes dades confirmen elpotencial d'expansió del mercat si aquests productes fossin de fàcil disponibilitat.

Els anticonceptius orals son els de mes presència, amb el 78% de participació en el mercat, creixent al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • analisis de mercado
  • ANALISIS DE MERCADO
  • Analisis De Mercado
  • analisis de mercado
  • Análisis de mercado
  • Analisis de mercado
  • Analisis de mercado
  • Analisis De Mercado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS