Analisis del judo

Páginas: 50 (12413 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2010
Universitat de Vic 09-10 Anàlisi del Judo
Bases dels esports Abstract

Abstract

This work pretends to analyze a particular sport, specifically judo, so that the analysis is based on the terminology and methodology learned during this work. The various authors who study the tests have been used to reach our own conclusions and then to establish a general analysisbased on these various opinions.
First of all, we will do different classifications about the sport, taking into account that not all physical activities can be considered sport. More specifically we will focus the sport of judo to know how is composed.
In addition we have done different readings of articles and books that have contributed a lot of information to make various items that consistof this work. We have also developed several training sessions to explain different methods that authors have to design trainings depending on the objectives.
Finally, we have put an evaluation of the objectives that we set previously and the conclusions that we have reached throughout the work.

Keywords: methodology, technical, tactic, strategy, skill, ability, aptitude, competence andanalysis.

Universitat de Vic 09-10 Anàlisi del Judo
Bases dels esports Introducció

1. INTRODUCCIÓ

En el treball que a continuació presentem, hem fet una breu exploració inicial de l’esport en general i del Judo més concretament.
Com a estudiants de primer curs de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, ens hem introduït en la terminologia descriptiva i conceptesesportius per ser capaços d’analitzar qualsevol tipus d’esport i descriure’l de forma introductòria.

En aquest treball trobarem varies formes d’anàlisi de l’esport i de la seva classificació, aquest és un aspecte que presenta grans discrepàncies entre científics de l’esport, pedagogs i psicòlegs, així com també la forma correcte de l’aprenentatge i la seva impartició a nivell escolar o de club.Per tant, aquest treball no vol ni té ànim de presentar una veritat universal sobre el tractament de l’esport, les seves característiques i tot allò que el determina, sinó veure diferents punts de vista que ens puguin crear dilemes i fer-nos reflexionar per intentar comprendre quines són les diferències substancials que hi trobem entre els diferents autors, i poder per nosaltres mateixos treureconclusions o idees sobre tot allò que ha estat tractat.

A continuació farem una breu descripció dels diferents apartats tractats en aquest treball per introduir-nos primàriament al conjunt del treball.

En primer terme es fa una descripció del que és pròpiament l’esport i algunes formes de classificar-lo, cal tindre en compte que no totes les activitats físiques o jocs poden ser classificatscom a esport. Així, en aquest apartat diferenciarem aquests conceptes i també veurem algunes classificacions i les seves particularitats sobre les diferents activitats físiques i esportives.
També enfocarem l’esport del Judo, el qual tracta aquest treball, dins la classificació que proposa Parlebás i el descriurem com el mètode cartesià que proposa Hernàndez Moreno, és a dir, agafar el Judo idesmuntar-lo en parts molt petites per determinar i esbrinar com està desenvolupat i constituït per després tornar a ajuntar aquestes petites parts de les quals està compost i entendre el perquè de la seva naturalitat.
Universitat de Vic 09-10 Anàlisi del Judo
Bases dels esports Introducció IntroduccióEl segon apartat tractarà de tots aquells aspectes que no han estat mencionats al llarg del treball, però que sí nombren i fan referència a les quatre lectures que hem fet individualment cada component del grup. Així exposarem tots aquells conceptes i particularitats que no estan relacionades amb cap altre capítol del treball.

Aquest tercer apartat del treball ens introduirà a la precisió...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisis De La Obra Los Ojos De Judas
  • Analisis
  • Beatles: analisis de hey jude
  • Analisis De La Novela La Quema De Judas
  • Analisis Literario de la novela La Quema de Judas
  • Análisis de personajes de Película "Los niños de Judas"
  • Analisis los niños de judas
  • Analisis del libro de Judas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS