angina de pit i infart miocardi

Páginas: 2 (482 palabras) Publicado: 4 de abril de 2013
ANGINA DE PIT
Tractaments
Entre els medicaments més efectius i recomanats es troben:
- Nitroglicerina: dilata les artèries coronàries i el dolor sol revertir en minuts. Es pren col·locant unapastilla sota la llengua o també en esprai.
- Calcioantagonistes o bloquejants dels canals del calci: impedeixen l'entrada de calci en les cèl·lules del cor. Això disminueix la tendència de lesartèries coronàries a estrènyer-se i l'esforç que realitza del cor, per la qual cosa les seves necessitats d'oxigen també disminueixen.
- Betabloquejants: actuen bloquejant molts efectes de l'adrenalinaen el cos, en particular l'efecte estimulant sobre el cor. El resultat és que el cor batega més a poc a poc i amb menys força, i per tant necessita menys oxigen. També disminueixen la tensió arterial.- Cirurgia: En cas d'angina inestable o angina estable que es resisteix al tractament amb medicaments, pot aconseguir corregir l'obstrucció dels gots coronaris, bé mitjançant bypass (derivació) o,en alguns casos, mitjançant angioplastia coronària.
INFART MIOCARDI

Tractaments
Els pacients han de cridar als serveis d'emergència i posteriorment poden prendre una aspirina (té un efecteantiplaquetari que inhibeix la formació de coàguls en les artèries).
Una vegada a l'hospital, els pacients poden rebre diferents tipus de tractaments:
- Oxigen. Sol ser la primera mesura que prenen elsfacultatius a l'hospital i en la pròpia ambulància.
- Analgésics. En les situacions en les quals el dolor toràcic persisteix s'administra morfina o fàrmacs similars per alleujar-ho.
-Betabloquejants. Impedeixen l'efecte estimulant de l'adrenalina en el cor. D'aquesta forma el batec del cor és més lent i té menys força, per la qual cosa el múscul necessita menys oxigen.
- Trombolítics.Dissolen els coàguls que impedeixen que flueixi la sang. Perquè siguin eficaços han d'administrar-se en l'hora següent a l'inici dels símptomes.
- Antiagregants plaquetaris. Aquest tipus de fàrmacs...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Infarto Miocardio
  • Infarto al miocardio
  • infarto del miocardio
  • infarto de miocardio
  • Infarto miocardio
  • infarto de miocardio
  • Infarto miocardio
  • Infarto al Miocardio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS