Apuntes

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (294 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 23 de febrero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Carta D'amor

Estimada RosaMaría de la Luz Venezolana del Campanario de la Virgencita, desde que et conec que sento una gran atracció cap a tu, com sidúna taula perfectament encerada i amb els cantells perfectes es tractés. El meu amor cap a tu es tan i tan fort que ja no menjo es més ni tan sols vaigal Burger King de pista llarga, sino que m'estic tot el dia a pistes, a més, cada cop dormo menys, he passat d'anar a piste pel matí a anar-hi tambe per lanit al niu de l'aliga a fer esquiades nocturnes.
No deixo de pensar en tu, es com si fossis aquell mil vuitcents que mai e aconseguit planxar. Quanestas aprop meu el meu estadi es convertei en pista llarga. El que més dessitjo en aquest món es anar al telecavina amb tu, deixar les nostres taules fora ifer moure aquell ou com mai a trontollat.

Amor meu, vull que siguem com les fixacions i la taula, que tot i que en algun moment ens moguem sempre etpodre incrustar el meu tornavis per tornar a estar junts per sempre, si mai derrapem amb una placa de gel al principi de Comella, vull que sapigues queestaré amb tu com si fos la teva culera i la tortuga a la vegada perque no et facis mal i et tornis a aixecar. En definitiva, RosaMaría de la Luz Venezolana delCampanario de la Virgencita, siguem un.

T'estimo, i se que un cop arrivis a tramplí m'envalare cap al teu cor com si baixes la Barcelona totalmentrecte, sense necessitat de cap gir i que ningún “palillero” intervingui en el nostre camí cap al telecadira.

Arnau Montes Rubio, Carta d'amor (4t ESO C)
tracking img