audio

Páginas: 10 (2425 palabras) Publicado: 11 de junio de 2014
1. Introducció
He escollit aquest Treball de Recerca perquè m’encanta la fotografia, m’encanta poder captar les imatges de un moment únic, un paisatge, la natura, edificis característics, poder viatjar i guardar tots els meus records en un objecte tan útil avui en dia com ho es la càmera . Aquesta motivació per la fotografia es deu ja des de petit, ja que sempre jugava amb la càmera fen fotosa les joguines a la platja,etc.. gracies a la practica i el pas del temps he sabut utilitzar la càmera i he anat adquirint coneixements d’aquesta.
Científic : Aquest tipus de reportatge destaca els avenços i descobriments científics més recents . Interpreta els termes científics fent entenedors per a receptors de tot nivell cultural . Els reportatges mèdics, ecològics , astronòmics , bioètics ,etc .
Explicatiu : Es presta a aprofundir en fets de transcendència entre l'opinió pública , té un fons predominantment noticiós , però detalla les causes i efectes de la notícia o sèrie d'esdeveniments noticiosos .
Investigativo : El reportatge investigatiu requereix una tasca gairebé detectivesca del periodista per captar detalls completament desconeguts sobre un fet en particular . Requereixmolta confiança de les fonts en el reporter , les que aportaran proves i documents en molts casos confidencials , amb la total certesa que el periodista no revelarà els seus noms . Aquest tipus de reportatge habitualment conté xifres actualitzades i dades estadístiques en relació amb el tema . Per la serietat i extensió del reportatge ( normalment una sèrie d'ells) , de vegades requereix laparticipació de dos o tres periodistes que han d'aprofundir i verificar la informació , així com evitar filtracions o fuites informatives abans de la publicació de la investigació periodística .
Lliure : el reportatge lliure ens presenta una estructura a elecció , i menys extens que els altres . S'utilitza majorment en els nens que fan tasques.
La classificació del reportatge es pot dur a terme ambbase en criteris de contingut o purament formals . També es pot classificar el reportatge per l'estructura que adopta ( docudrama , documental , sèries , informatius especials ... )
A part del domini amb la càmera, també m’apassiona retocar, posar efectes,etc... amb l’edició fotogràfica. Gracies al Treball de Recerca vaig veure una oportunitat d’investigar, de descobrir noves tècniques i poderdemostrar els meus coneixements . La idea de fer un Treball de Recerca que no s’hagués d’escriure gaire el fan més atractiu i dinàmic. La majoria de gent sap de fotografia les coses bàsiques, agafar la càmera, posar-la en automàtic i prémer el botó per fotografiar, però realment no saben el què està succeint i tampoc saben que per fer una bona fotografia s’han de tenir uns conceptes claus per ferque aquella foto tingui un valor. Al ser un tema on no molta gent està familiaritzada, vull esmentar els coneixements que crec bàsics de la fotografia i així entendre’ls.

Punts claus a nombra del meu treball:

• Fer un reportatge fotogràfic.
• Fotografiar amb les tècniques explicades.
• Fotografiar amb càmeres de diferents models un mateix paisatge.
• Comparar les fotografies.1.Història de la fotografia
Abans d’explicar la historia de la fotografia primer tenim que entendre que es la imatge que pot captar la nostra càmera fotogràfica.
La imatge fotogràfica és un mirall de la realitat que podem percebre, és a dir es una representació visual d'un objecte mitjançant tècniques diferents com ara (dibuix, pintura, fotografia, vídeo). La imatge pot ser utilitzadacom a eina de treball i de comunicació.
La càmera obscura constitueix el principi del món de la fotografia,
el terme càmera deriva de “camera”, que en llatí significa “habitació” o “cambra”.
Si remuntem als avantpassats de la fotografia, és parlar de la cambra fosca.
En un principi va ser utilitzada per observadors de la naturalesa, investigadors i alquimistes amb interessos científics....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Audio
  • Audio
  • audi
  • audi
  • Era del Audio
  • Audier
  • Audi
  • Audio

OTRAS TAREAS POPULARES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS