Barack Obama

Páginas: 3 (561 palabras) Publicado: 25 de enero de 2013
Biografía de Barack Obama
Barack Hussein Obama es el 44è president dels Estats Units.
Barack Hussein Obama va néixer el 4 d'agost del 1961 a Honolulu ( Hawaii). És fill deShirley Ann Dunham de Wichita (Kansas) i de Barack Obama de Siaya ( Kenya). Quan tenia dos anys els seus pares es van divorciar i es va mudar amb la seva mare a Indonèsia, fins als deu anys. Va tornarsol a casa dels seus avis materns fins que es va graduar. La seva mare va tornar i va morir de càncer al 1995. El seu pare va marxar a Kenya i va morir en un accident de cotxe al 1992. Només es vanpoder veure una vegada abans de que es morís el seu pare.
Ell és traslladà a Los Angeles i va estudiar dos anys, prosseguint els seus estudis a la universitat de Columbia a Nova York, on va estudiarciències polítiques. El 1983 es graduà en Arts. Va treballar un any a Business International Corporation i després al New York Públic Interest Research Group. Després de quatre anys es traslladà aChicago, com a director de projectes de Desenvolupament Comunitaris fins al 1988, quan va entrar a l'escola de dret de Harvard. És el primer afroamericà en aconseguir ser l'editor de la revista de dret dela universitat. Del 1989 al 1990 va treballar en els bufets Sidley Austin i Hopkins & Sutter. En graduar-se a l'escola de lleis de Harvard va ser professor de dret constitucional del 1992 al2004.
La seva carrera política va començar quan es va presentar al Senat dels Estats Units al 2004. Va ser senador durant vuit anys. Va ser el cinquè legislador afroamericà i el primer demòcrata aBoston. El 3 de juny del 2008 va superar a Hilary Clinton a les primàries per a les eleccions d’aquell any. El 4 de novembre va vèncer per 365 per damunt dels 173 vots del republicà John McCain. El 20 degener de 2008 va jurar el càrrec com a nou president dels Estats Units d’ Amèrica.
Li van concedir el Nobel de la Pau pel seus esforços en pro del desarmament nuclear, la consecució d'un procés de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Barack Obama
  • Barack Obama
  • Barack obama
  • Barack obama
  • Barack obama
  • Barack Obama
  • Barack Obama
  • Barack Obama

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS