BARROCO

Páginas: 5 (1139 palabras) Publicado: 7 de octubre de 2014













NOM: Rubèn
COGNOMS:Sannicolas Marín
ASSIGNATURA: Socials
TUTORA: Coni Lopez
DATA DE LLIUARAMENT: 4 de juny del 2013









Índex
1. Introducció del Barroc ( pàg.3)
2. Classificació dels personatge( pàg. 4-5)
3. Desenvolupament ( pàg. 5-11)













INTRODUCCIÓ

Al segle XVII època de crisis econòmica a Europa transformacionsimportants ,i Holanda i Anglaterra canvis econòmics basts en la re3novaacio de agricultura i el comerç marítim i el creixement de la població va ser baix per la guerres i expansió de les epidèmies, la producció agrària va disminuir a causa de les guerres i la falta de mà d'obra agrícola. Creixement agrari escàs va provocar l'alçada de preu i la successió de períodes de fam. A Holanda e Anglaterragracies a una renovació de agricultura van augmentar la producció i van millorar el creixement econòmic.
Es van consolidar rutes marítimes i les potencies comercials van entrar en crisis i el poder mundial el van tenir Països Baixos i Anglaterra i es van crear companyies comercials a Holanda i Anglaterra, van iniciar un domini sobre Indià, mentres Holanda s'instal·lava a Indonèsia. Van sortir lesprimeres manufactures i les industries de domicili per la qual els pagesos produïen vens per el treball agrícola.
Va haver un canvi de hegemonia dels espanyols a Europa a partir de la pau de Westfàlia i la dels Pirineus i es va proclamar la llibertat religiosa i es van consolidar el luteranisme i el calvinisme o anglicanismes mentre en el sud de Europa continua fidelitat catòlica.
Alguns païsoseuropeus van evolucionar i la monarquia absoluta concentrava tot el poder i es considerava el poder diví i la monarquia provenia de deu
Lluis XIV tenia molt poder i va imposar-se als nobles i al parlament i la seva cort es situava al palau de Versalles i volia imposar el poder al exterior de França per mitja de victòries militars i van imposar el poder polític i econòmic a Europa.
Elconeixement del científics no eren acceptats si s'oposaven a la doctrina de l'església i alguns van qüestionar les creences i van proposar teories basades en la raó Nicolau Copèrnic va transformar el seu concepte del univers es van desenvolupar diferents teoria com la del heliocèntric que situava al sol al centre del univers, els científics modernes es van preguntar como passaven les coses i van adopta unpensament de investigar la natura amb els seus sentits i expressar-lo amb llenguatge matemàtic Galileu va combinar la creació de nous instruments i va tenir els seus proposi raonaments i també la confirmar la lleis heliocèntrica també hi ha mes científics com Isaac Newton va enunciar la lleis de la gravitació universal.
Des de un principi els científics treballaven sols ignorats però lesautoritats polítiques però poc a poc es van anar interessant per la ciència i alguns nobles burgesos i monarques van impulsar la creació de acadèmies per promoure la investigació i el progrés tècnic.



30/5/13
Classificació dels personatges segons l'art que desenvolupen
PINTORS
- Pau Alenyà
-Alonso Cano
-Joaquin Juncosa i Domadel:
-Jacob Jordaens:
-Joaquin Juncosa i Domadel
-GregorioFerdandez
- Daniel Seghers
-Francesc Ribala
-Domeneco Fancelle
-Johanna Vergowen
-Jacob Ferdinand Voet
-Antoni Viladomat i Manelt
MUSICS I COMPOSITORS
-Pablo Bruna
- Pierre Robert
-Tomàs Cirera
- Samuel Capricornus


ESCULTORS
-Alonso Cano
-Gregorio Fernandez
-Domenco Fancelli
-Francesc Vergara
ESCRIPTORS I POETAS
-Pedro Calderón de la Barca
-William Shakespeare
-Andrés GryphiusDesenvolupament
Pau Alenyà: Va néixer a Solsona al segle XVII i va pintar i daurar el retaule del convent de Carme de Manresa.


Alonso Cano: Va néixer a Granada el 19 de març de 1601 i va morir el 3 d'octubre del 1667 i unes de les obres es Verge de la Oliva






Pablo Bruna: Va néixer  a Daroca en Zaragoza 22 de juny de 1611  i va morir el 26 de juny de 1679 l’obra mes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Barroco
  • El barroco
  • Barroco
  • Barroco
  • Barroco
  • Barroco
  • El Barroco
  • Barroco

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS