Beat supervivent

Páginas: 5 (1011 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2013
ANGUS YOUNG

Angus McKinnon Young més conegut com Angus young amb 54 anys d’edat es conegut per ser un dels membres fundadors i el principal guitarrista del grup australià AC/DC.
Angus young es un dels millors guitarristes de guitarra electrica del món i segons la famosa revista Rolling Stone es considerat el 96è dels 100 millors guitarristes de tots els temps.
Angus es un compositor del’estil de música hard rock on amb només 18 anys juntament amb el seu germà Malcom Young va formar el mític grup AC/DC.
Angus Young es tan conegut per guitarristes i altra gent pels seus salvatges y enèrgics moviments en el escenari i pel seu peculiar uniforme de col·legial.
Va néixer el 31 de març del 1955 a la ciutat de Glazgow.
El 1963 la seva família va emigrà cap a Australià i encara que costide creure el seu germà més gran li va donar classes de guitarra elèctrica.
Amb 12 anys va formar un petit grup només per diversió titulat Kentuckee que més tard el van titular tantrum.

Biografia

Angus Young era el més jove dels 8 fills de William i Margaret Young on al 1963 va decidir emigrar juntament amb els seus pares i els seus germans grans Malcom George i Alex a Sydney, que més tardtots es van convertir en músics.
A cada concert utilitza la famosa guitarra Gibson SG on després parlaré sobre la seva estructura i historia.
La primera Gibson SG va ser comprada de segona mà el 1970 a una botiga del mateix carrer de casa seva.

Formació d’AC/DC

Young, amb 18 anys d'edat, juntament amb el seu germà Malcolm creen el 1973 el grup AC / DC. La primera formació de la banda comptaamb Malcolm Young a la guitarra rítmica, Phil Rudd a la bateria, Mark Evans al baix que més tard va ser substituït per Cliff Williams, i Bon Scott que va morir el 1980 a causa d'una intoxicació etílica. I més tard el va substituir Brian Johnson que fins al dia d'avui és el cantant.

Curiositats

Després de tocar un temps amb el grup, Young va adoptar la seva imatge amb l'uniforme de escolar.Angus i Malcolm buscaven una posada en escena que impactés, juntament amb la seva música, al públic.
Margaret, germana d'Angus i Malcolm, va suggerir que en les actuacions en viu continués vestint l'uniforme escolar ja que ella deia que Angus es comportava com un nen.
En les primeres actuacions d'AC / DC, Angus va aparèixer vestit amb una gran varietat de disfresses (disfressat de mono, deSuperman, i de Spiderman). Era l'època del Glam rock i ja estava de moda que els músics de rock es disfressen durant les seves actuacions Angus ho va aprofitar.
Una altra curiositat es que en els concerts sempre ensenya els seus calçotets en els que s’hi reflecteix la bandera del país que fan el concert.




Guitarres

Angus Young ha utilitzat guitarres Gibson SG de diferents tipus (Standard,Special, '61 Reissue, Custom SG i Signature SG).
En poques ocasions utilitza altra guitarra, encara que té guitarres Fender Telecaster, Gibson Firebird i Gibson ES-335.
Quan AC / DC va tocar el 2003 una jam session amb els Rolling Stones, Angus va utilitzar una Gibson ES-335, potser una de les úniques ocasions que se li ha vist en un escenari sense una SG.
Young ha utilitzat cordes Ernie BallSlinky RPS
Angus Young poques vegades és vist sobre l'escenari amb una guitarra que no sigui una SG i té diverses, una d'elles feta per a ell a mida amb incrustacions en els trasts amb forma del famós tro o símbol de corrent altern d’AC/DC.
No obstant això, la primera SG que va adquirir va ser un model del 68 el 1973 que encara avui en dia continua fent servir.
Segons va declarar en unaentrevista realitzada per Lisa Shark, la primera vegada que va veure una SG va ser en un catàleg de guitarres que havia portat un company d'escola des de San Francisco, "aquesta és la meva!", Va dir al veure-la i segons ell va ser la primera guitarra de veritat que va tenir.
El que més li atreia en un primer moment era el seu disseny amb les banyes i el color vermell que li donaven un aspecte una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • BEAT
  • beat
  • Beatos
  • Beato
  • Supervivencia
  • Supervivencia
  • supervivencia
  • Supervivencia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS