Bilbiotecas De La História

Páginas: 2 (334 palabras) Publicado: 12 de junio de 2012
Biblioteques:

Biblioteca d’Alexandria

La biblioteca d'Alexandria va ser la biblioteca més cèlebre de l'antiguitat. Situada en la ciutat egipcia d'Alexandria, i que va arribar a disposar de700.000 volums.

Va ser un dels generals d'Alexandre, Ptolemeu I, que va rebre Egipte en el repartiment que es va fer a la mort de l'emperador. Després va demanar de cadascun dels països conegutsque li deixessin obres de tota classe d'autors, que feia traduir al grec.

Com que la ciutat era un port, va demanar també a tots els vaixells que portessin els llibres i d’aquesta manera fossincopiats i traduïts. La còpia es retornava al vaixell, i l'original es guardava a la biblioteca. Per exemple, dels Setanta, un grup, la llegenda dels Setanta diu que sis representants de cada tribu juevaes tancaren a l'illa de Faros per dur a terme aquesta traducció. Eren, per tant, 72 homes, que haurien fet la traducció en 72 dies els quals havíen de saber les diferents llengües dels territoriavïns. El 47 aC, les tropes de Juli Cèsar incendien la flota d'Alexandria.

El fet que molts d'escrits d'Aristòtil hagin arribat fins a nosaltres perque hi va haver voluntaris que van salvar d'amagataquesta part dels documents .

Biblioteca de Pèrgam

La Biblioteca de Pèrgam va ser en l'Antiguitat la segona més important després de la d'Alexandria. Totes dues van competir per un temps enqualitat i quantitat en nombre de volums i importància.Els reis de Pèrgam van tenir una gran preocupació per la cultura (. La seva gran preocupació va ser convertir la seva capital Pèrgam en una ciutat comAtenes en l'època de Pèricles.

Els volums de Pèrgam eren copiats en un material anomenat pergamí perquè va ser inventat i assajat precisament en aquesta ciutat. Al principi els llibres eren depapir però segons una llegenda, Alexandria va deixar de proveir a Pèrgam , per qüestions polítiques i asseguren que l'elecció de pergamí va ser completament voluntària i que aquest nou material era...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Recursos De Las Bilbiotecas
  • Proyecto de Bilbioteca
  • bilbioteca magna
  • destruccion bilbiotecas
  • bilbioteca
  • Muros de la bilbioteca unam
  • Debate Bilbioteca España
  • Bilbiotecas en queretaro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS