Biografia rojas marcos

Páginas: 3 (653 palabras) Publicado: 20 de diciembre de 2011
Biografia de Luís Rojas Marcos

Luis Rojas Marcos va nàixer l'any 1943, a la ciutat de Sevilla. Va obtenir la Llicenciatura de Medicina per la Universitat de Sevilla l'any 1968. A Bilbao vaespecialitzar-se en Medicina y Cirurgia l'any 1975 i en Ciències Mèdiques per la Universitat de Nova York l'any 1977. També es va especialitzar en Psiquiatria a l'Hospital Bellevue i la Universitat de NovaYork del 1969 al 1972. Després d'acabar les especialitzacions, es va dedicar a l'àmbit acadèmic. L'any 1972 va ser becat per l'Institut Nacional de Salut Mental nordamericà amb una beca de tres anysper investigar els efectes de la barrera del llenguatge en immigrants amb malalties mentals que tenien dificultats per expressar-se en anglès. El resultat de l'estudi va ser publicat a nombrosesrevistes de USA.
Va ser Director dels Serveis Psiquiàtrics de la xarxa d'hospitals públics de NY. També va crear el projecte HELP: Homeless Emergency Liaison Project, el primer servei mòbil per atendre ihospitalitzar els malalts mentals vagabunds. L'any 1992 va ser nomenat Commissioner of Mental Health de Nova York on va crear i financiar programes de salut mental específics per diferents comunitatsd'immigrants. També va desenvolupar el programa Choose to defuse per la prevenció de la violència a les escoles públiques de la ciutat. En aquest mateix any es va publicar el seu primer reculld'articles d'opinió, La ciudad y sus desafíos, on es fa un anàlisi i dóna la seva opinió sobre les diferents preocupacions de la societat en temes com la interrupció de l'embaràs, el divorci o les novesrelacions entre les persones.
La següent obra publicada és La pareja rota, l'any 1994, sobre les diferents maneres en que s'acaba una relació en parella i el com es viu. En el 1995 va ser escollit perPresident Executiu de The NYC Health and Hospitals Corporation, sobre setze hospitals municipals i els ambulatoris de la ciutat. Durant els anys que va passar al càrrec, els serveis van millorar en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el marco rojo
  • Reseña libro rojo de las marcas
  • Marco teorico de kuder rojo
  • Jorge Rojas Biografía
  • Biografía de Cantalicio Rojas
  • Biografía De Manuel Rojas
  • Biografía de Berta Rojas
  • Biografia de Cristobal Rojas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS