Biologia

Páginas: 5 (1208 palabras) Publicado: 21 de abril de 2011
DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE:
Activitats que són capasses de satisfacer les necessitata humanes sense afectar al medi; es a dir que la natura pugui tornar a crear o repoblar aquella materia que s’hagi explotat per cubrir les necessitats de l’home.
Els recursos naturals no es poden fer servir a unritme superior al seu ritme de regenaració, ni tampoc es pot contaminar a un ritme superior al que lanatura es capaç d’absorvir o eliminar.
Malauradament el món no funciona així.
PROTOCOL DE KIOTO:
És un acord internacional que afirma la reducció e les emissions de CO2 i altres gasos perjudicials pel medi com el metà, óxid de nitrógen… amb aixó es preten frena l’efecte hivernacle.
Es va acordar l’any 1997 i va entrar en vigor l’any 2005 cuan ja van firmar 55 nacions les quals emitían el 55%de gasos que afavoreixen l’efecte hivernacle.
Ara mateix hi ha 157 paisos encara que grans con EE.UU i Australia no hi están inclossos.
L’objectiu del protocolé s reduir en un 5,2% les emissions de gasos, és l’única manera a nivel internacional de fer front al canvi climàtic.
L’última conferencia va ser a Copenhague pero els polítics no van arribar a cap acord just i que els convengues perreduir la temperatura mitja global en uns 2 graus. La conferencia que es farà a Mèxic es crucial per salvar la terra.
A Mèxic s’espera que, tots els goberns del món es possin d’acord i es comprometeixin en el segon protocol i així els paisos industrialitzats redueixin en un 40% les emissions cap a l’any 2020, també s’espera recaptar fons per poder invertir en energía renovable i activar el mecanismoper parar la tala indiscriminada d’arbres.
EFECTE HIVERNACLE:
Està relacionat amb l’augment d’alguns gasos causats per l’activitat de l’home.
És un fenómen natural causat per gasos principalment el CO2 que està en l’atmósfera. Per ell matèix no es una amenaça per la vida de la terra, pero si per la vida humana i la dels animals ja que podría ser causant de que els glacials es desfaixin icreiin inundacions, de que plantes i animals morin, de que l’home no pugui conrrear com es fa habitualment…
Una gran part d’energia calórica solar s’atrapa a l’atmósfera i per aixó la temperatura puja.
Si la cosa continua així la temperatura del planeta pujarà en 1 i 2 graus en 50 anys i en 100 anys pujarà entre 1 i 3,5 graus.
Les principals causes són:
-La crema de combustible fóssil.
-Ladesforestació que impideix que els vegetals fixin CO2.
CANVI CLIMÀTIC:
La meva opinio sobre el canvi climatic suposo que será a mateixa que la dels meus companys, m’invadeix una indignació enorme.
Crec que els politics nomes pensen en el seu benefici economic i van escapan de les veritables maneres d’arreglar el món perque no són rentables.
No entenc molt bé de política pero crec que les cosespodrien ser molt mes facils i no tan llargues i lentes, s’ ha d salvar el planeta i ja està, pero clar crear d’ una vegada com poden ser el cotxes electrics no surt rentable perque el consum de benzina baijaria i així la venta de petroli, s’ha de deixar tot a llarg plas, i crec la nostra terra no te tan de temps a que aquesta gent es possi d’acord en trovar una manera d’enrriquirse i a l’hora no fer malal planeta.
Els mitjans de comunicació tampoc fan molt ja que no emiteixen continuament que la terra s’enva a norris perefereixen emitir noticies morboses o programació basura que desgrasiadament enganxa a la gent amb el mateix fí de sempre guanyar diners.
DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE:
Activitats que són capasses de satisfacer les necessitat humanes sense afectar al medi; es a dir que la naturapugui tornar a crear o repoblar aquella matèria que s'hagi explotat per cobrir les necessitats de l'home.
Els recursos naturals no es poden fer servir a un-ritme superior al seu ritme de regeneració, ni tampoc es pot contaminar a un ritme superior al que la natura es capaç d'absorbir o eliminar.
Malauradament el món no funciona així.
PROTOCOL DE KIOTO:
És un acord internacional que afirma la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia
  • Biologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS