Biologo

Páginas: 4 (978 palabras) Publicado: 12 de enero de 2014
PAU DE TARS
San Pau es conegut per totes les persones. Actualment la gent que no es religiosa es conegut com a Pau de Tars, ja que va néixer a Tars. Es conegut com el tretze apòstol. No va serdeixeble directe de Jesús. Es un apòstol del segle I. Era fill d’una família rica jueva. Va ser un dels grans personatges que va divulgar el cristianisme. Era un jueu convençut, pròxim als fariseus,sinònim de fals. Al principi no creia en Jesús, i va participar en l’apedrega ment d’Esteve. Va viure un fet amb Jesús que se’l va aparèixer, i a partir d’aquí va començar a difondre el cristianisme. Vacanviar de ser un perseguidor de cristians a ser un fanàtic del cristianisme i portar el cristianisme lluny de Palestina. Ell vol el cristianisme universal. Més tard el van matar martiritzat per ser .Va ser una figura clau i el primer que ho va expandir el cristianisme per tota la cultura grecoromana. Va predicar el cristianisme fora de palestina i Israel.

August Divinitzat – Neró ambl’incendi de Roma. Els cristians negaven que hi havia més d’un déu. Al any 70 Vespasià conquereix Jerusalem i la destrueix.
El primer en escriure la vida de Jesus va ser-hi en el evangeli de Marc. El imperiroma domina tot el Mediterrani quan el cristianisme neix i era dividit en provincies amb un poder centralitzat. Roma respectava religió constums etc. sempre i quan l’autoritat estigués sempre enroma. Roma era molt ben comunicades on circulaven idees mercaderies i més coses, eren formades per VIES (Augusta...) El llatí era la llengua oficial. La part oriental es parlava el grec i a la partoccidental el llatí. A Palestina es parlava de tot tipus Ebreu i Arameu (llengüa materna). August es autoproclama déu. S’acceptava altres religions sempre i quan s’acceptés el poder de roma.
LES PRIMERESCOMUNITATS CRISTIANES
Tothom es benvingut.
La pentacosta és una festa que es celebren diferents festes en les que els cristians primitius es juntaven i celebren l’arribada del messies, el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • biologo
  • Biólogo
  • Biolog A
  • Biologismo
  • biologo
  • biologos
  • biologo
  • biologo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS