Bloc genere. evolutiva

Páginas: 4 (821 palabras) Publicado: 5 de junio de 2011
Primer de tot hem de evaluar les competències de Fátima com a mare, per molt que sigui primerenca tindrà la capacitat d'aferrar-se al seu fill, la seva capacitat empàtica anirà augmentant a mida quecuidi de la nena i té uns models de criança otorgats i apresos per la seva família, per molt que sigui primerenca, per la cultura a la que pertany , prové d'uan família aglutinada, haurà vistconstantment a tietes, cosines, a totes les dones de la família cuidant de bebés, poder inclús ha ajudat a cuidar-los, així que aquets factors bàsics els compleix a la perfecció. Però la Fátima no cumpliriauna de les capacitatas parentals básiques, per la falta de coneixement dels idiomes no té la capacitat de participar en xarxes socials i utilitzar els recursos comunitaris. No té cap tipus de relacióamb veïns, la seva familia esta lluny i el seu marit treballa moltes hores fora de casa, no té ni els mitjans ni la capacitat per poder demana ajuda si la necessita.
Això és un perill per la nena jaque, per exemple, si es posa malalta, no només necesitarà que algú la porti al metge, sino que haurà d'explicar al propi metge que és el que li pasa a la nena, cosa fonamental pero establir undiagnòstic, haurà de demanar hora per les revisions molt freqüents en nens recent nascuts, etc..necesita comunicar-se per tot.

Fàtima ha patit una transició ecològica, ha marxat fora del seu país, lluny dela seva cultura, lluny de la seva família, lluny de tot el que coneixia. Aquesta transició comporta una serie de canvis que s'han de resoldre, ha d'afrontar les dificultats del propi canvi cultural,però a més necesita una nova orientació en la búsqueda de recursos i sobretot ha de reconstruir els llaços comunitaris.
Fàtima no ha solucionat aquest últim factor, no té cap tipus de relació ambningú, ni tan sols amb gent de la seva mateixa cultura dintre d'aquest nou païs per ella.

Com podem veure, el principal factor de dificultad és la falta de capacitat i interès per la interacció,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Diferencias evolutivas de genero
  • Bloc
  • Bloc
  • Bloc
  • Proceso evolutivo del Genero Homo
  • Desarrollo Evolutivo Del Genero Animal Desde Las Bacterias Hasta Los Mamiferos.
  • El genero en el modelo evolutivo de eleccion de pareja
  • bloc de notas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS