Bloques Sensoriales

Páginas: 3 (585 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2012
En el cas del Joan, com a alumne sord, s’haurien de tenir en compte algunes condicions com per exemple: entendre la fatiga de l’alumne, tenir en compte l’esforç que ha de fer tan físic com mental, jaque ha d’estar en tot moment pendent de la lectura labial. A més a més, el mestre/a hauria d’avaluar les circumstàncies de l’alumne, com són per exemple: el cansament , l’atenció, el contacte amb elsaltres…
Un aspecte important a destacar és que tot i portar una pròtesi auditiva no és com un alumne/a oient, és per aquest motiu que cal tenir en compte les seves limitacions i valorar el seuesforç, però mai tractar-lo amb sobreprotecció i com un alumne/a diferent als altres companys de classe.
Com a mestre/a seria important tenir present la posició tant de l’alumne com del mestre/a. Si parlemde l’ ubicació del Joan a l’espai, cal que la seva posició li permeti mirar al mestre/a de cara per tal de facilitar la lectura labial, per tant, l’alumne seria capaç d’assolir amb més facilitat lescompetències a classe. També se li ha de facilitar l’orientació cap als companys segons el tipus d’activitat que es realitzi a l’aula. A més a més, el mestre/a hauria d’adoptar algunes estratègies al’aula, com podrien ser: el mestre ha d’evitar parlar d’esquena mentre escriu a la pissarra o posar-se qualsevol objecte davant de la boca, ha d’evitar portar ulleres fosques a l’aula perquè la mirada téun gran valor comunicatiu que afegeix significat a allò que diu. El mestre/a hauria d’utilitzar diferents estils interactius, com ara: l’ utilització de gestos, la vocalització labial i altres estilsinteractius, si cal.
L’alumne hauria d’assolir unes competències bàsiques. Aquestes li servirien com a instrument de comunicació i informació. A més a més, li permetrien el desenvolupament de tenircapacitat de comunicació. Una d’aquestes competències és la lectoecriptura on assoleix un codi lingüístic, oral i/o escrit, amb els seus iguals i adults.
Pel que fa a l’àrea curricular, s’hauria...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sensorial
  • SENSORIAL
  • Sensorial
  • SENSORIAL
  • Sensorialidad
  • Sensoriales
  • sensorial
  • Sensorial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS