Borja

Páginas: 2 (448 palabras) Publicado: 12 de febrero de 2012
Borja Bagunyà : Plantes d’interior.

El dilluns 21 de novembre va venir a la Sala de Graus de la Universitat Abat Oliba l’escriptor català, Borja Bagunyà per parlar del seu últim llibre: Plantesd’interior. També va venir en Vicenç Pagès Jordà, escriptor, crític i professor a la Blanquerna, de La universitat Ramon Llull. Aquesta va ser sobretot per als alumnes de 1r de Publicitat i RRPP de laque són els que estan llegint aquest llibre, tot i que estava oberta a tots els públics.
L’acte començà amb la presentació d’en Vicenç, que fou el que parlà una mica de la trajectòria d’en Borja. Vanombrar els seus tres llibres i va explicar que tot i ser un home jove ja ha sigut premiat amb diversos premis, com el Premi Mercè Rodoreda i també premiat com a Autor Revelació. A més, va llegir lescrítiques que va fer de les dues obres d’en Borja que va llegir, totes dues positives, per a ajudar-nos a comprendre-les millor, ja que són obres complicades. En aquestes crítiques comenta que en elllibre del 2007, el protagonista es troba en un constant estat d’angoixa i que hi ha absència de diàleg. A més cal dir, que les seves obres estan formades per una prosa llarga. En l’altra crítica, la dePlantes d’interior, defineix el llibre com un conjunt de frases arquitectòniques i defineix a l’autor com un investigador de contes. Explica que no busca una rialla fàcil ja que el llibre és proucomplex.
Seguidament, en Borja va continuar la conferencia explicant anècdotes personals i contestant a algunes qüestions. Ens parlà de que les seves obres, en especial Plantes d’interior contenenhistòries en forma d’espiral. Això vol dir que primerament ens explica la història i poc a poc es va complicant i exagerant. Aquesta estructura és la que la majoria d’escriptors catalans de contesutilitza. Però, com ell ens explica, Plantes d’interior avarca molts de temes relacionats entre sí, però tots tenen una estructura lliure, tot i que també en forma d’espiral.
Així doncs, en Borja ens...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Borjas
  • Borja
  • Borja
  • borja
  • borja
  • De Riffo Y Borja
  • Els Borja
  • Arturo borja

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS