Brasil - favelas - traficantes

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (594 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 29 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
BRASIL
Brasil és un país que hi ha una violència de menors, en la majora dels casos, aquests menors marginats es troben a les faveles, les faveles són conjunts de barraques, normalment en la pendentd’una muntanya, les barraques estan comunicades per unes escales que van del principi de la favela fins a d’alt de tot. Dintre d’una d’aquestes barraques petites hi poden viure dos o tres famílies.Les faveles estan dominades per traficants de drogues, aquests no viuen en barraques, viuen en una casa normal amb tots els luxes. Els traficants utilitzen els joves de les faveles per fer diferentsfeines:
1- Joves de 6 a 8 anys, en una muntanya vigilen la fabela de l’entrada de sospitosos o
policies, per avisar a la gent de l’entrada d'aquests, fan alçar un cometa groc,aquests joves se’ls hi diuen diferents noms, un d’aquests es “ojeadores”
2- De 8 a 14 anys, quan hi ha una redada, els traficants li donen la droga en el nen i
aquest la fadesaparèixer, el cap d’uns dies aquest nen va en el lloc on ha amagat
la droga i la torna en mans del seu traficant. Si compleixen l’ordre que els hi ha
donat tindran un sou generós. Aqueststenen el sobrenom de “niños avion”
3- De 14 a 18 són els encarregats de matar a la gent que els hi porten
problemes en els traficants. Aquests tenen el sobrenom de “niños soldado” ino
arriben als 20 anys.
La vida a la fabela no es fàcil sobretot pels nens, les condicions higièniques són nul·les. Tota la porcaria va a parar en un pou. La gent que hi viu son analfabets ino saben utilitzar be els seus estalvis. La majoria de les barraques tenen unes grans parabòliques per captar tots els canals d’arreu del món. Els nens surten a treballar de la favela i no tornen alcap de 12 hores, si els seus pares o familiars no creuen que han portat els diners adequats els maltracten. Per això molts creuen que viurien més be en el carrer i un dia s’escapen de casa, un cop...
tracking img