Caca no mirar porfa

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (966 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 22 de agosto de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Programa educatiu de conducta.
Sabadell – Desembre 2009

Resposta de l’alumna

En situacions de atenció compartida amb el grup:
– Intenta intervenir constantment, però amb una actitudadequada, alçat la mà i esperant el torn. – No sempre l’atenció és plena: pot escriure, copiar de la pissarra, remenar l’agenda, però quan intervé ho fa correctament.

Entre classe i classe:
– En elsmoments observats: sempre hi ha hagut un problema a resoldre, no ha portat..., S’ha deixat..., Li fa mal... – En ocasions, ha hagut de sortir de la classe, anar a fer una cosa concreta i tornar a entrar.Al patí:
– No s’observen problemes concrets, participa dels jocs dels nois, segueix les normes, no és frustra quan s’equivoca.

Page

2

Resposta a la tasca individual

En totes lessituacions observades:
– Dificultats en l’intent davant la tasca sense suport. – Apareixen els comportaments regressius: tirar-se a terra, gatejar, amagar-se sota les taules, remenar els papers. – Només hafet la tasca individual dos cops. • Durant la classe de càlcul en petit grup, amb ajut de l’auxiliar d’EE. • Durant la lectura a la biblioteca. Encara que no ha llegit el llibre que llegien tots, nol’ha portat, n’ha demanat un altre.

Page

3

De la relació amb els companys

– Diferència en la seva relació amb la tutora o amb altres mestres. – Els companys tendeixen a protegir-la:eviten que es faci mal, la guien, recullen el que tira o espatlla, l’aconsellen... – Quan juguen, els nois la tracten igual que un d’ells.

Page

4

Punts forts

– Manté en bon estat els seusobjectes personals, encara que pugui trencar algun full. – La relació amb els companys. – Actitud molt afectuosa quan està connectada amb els altres. – Interessada per les relacions personals, encara queno tingui prou eines per establir-les amb correcció i adequació al rol. – Nivell intel·lectual aparentment suficient, encara que tingui dificultats en l’atenció i la memòria. – Bon suport familiar....
tracking img