Caca

Páginas: 4 (837 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2012
LABORATORI DE LITOGRAFIA

Reflexió personal

Hores, paciència, constancia, aprenentatge… Aquestes i d’altres paraules formen part de la metodologia de la litografia.
La litografia permettreballar el dibuix que tots coneixem des d’una altre perspectiva, tenint més en compte els usos del material que s’estan emprant. Parlem d’una tècnica on la importància recau en la quantitat de grasa queutilitzem per al dibuix. Per això, és important tenir ben clar que és el que volem fer, com ho volem dur a terme i el temps que disposem per fer-ho.

En la primera entrega dels deu dibuixos en elsque podiem utilitzar qualsevol tècnica (seca o humida), vaig plantejar una serie de dibuixos en els quals treballava una mica totes les tècniques per veure amb quina de totes elles em sentia méscòmode.
La idea d’aplicar sobre el paper diferents materials era un bon mètode d’aprenentatge, el problema era que no havia triat un tema concret. El següent pas era triar una bona temàtica per la serieque hauriem de presentar mes endavant com a projecte final.

En una primera entrega el propòsit era presentar la idea d’autoretrat. Es tractaria però, d’un tractament diferent de l’autoretrat típic.Parlaríem d’una historia narrada desde la perspectiva d’una noia. Era una bona idea, però l’execució final de la proposta no era la ideal.
Dins d’aquest projecte també havia treballat els arbres i,donat que podia arribar a ser fins i tot més interessant treballar l’aspecte més orgànic de la naturalesa, vaig decidir-me per centrar el projecte en aquest camí.

D’alguna manera sempre he estatinteressada pels arbres, fins i tot diria que fascinada. Fotografiaba el mateix arbre per veure quins canvis sofria, de quina manera la llum incidia i es denotaven canvis en el seu aspecte. La veritatés que al presentar de nou els tres dibuixos, el resultat era ben diferent. Aquest cop havia aconseguit homogeneïtat i sentit pel que fa al conjunt de l’obra.
Vaig trobar dos poemas d’Antonio...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS