cambios negativos al tener un hermano

Páginas: 4 (808 palabras) Publicado: 4 de enero de 2015

Sentiments i reaccions davant l'arribada d'un nou membre a la família


L'arribada d'un germà o una germana per a una família és un fet que duu a terme una sèrie de sentiments així comd'alegria i emoció i aquest fet suposa grans canvis per a tot l'entorn familiar.
La vida d'aquests canvia per complet, així com el canvi de ritme de vida imposat pel nouvingut i altres successos que solenocórrer molt freqüents en els fills majors són l'aparició de factors en l'àmbit emocional que afectaran el comportament diari i sentiments negatius com la ràbia, el ressentiment, la violència en algunscasos, etc. Això és hagut de tot moment a aquesta novetat i poden prologar-se fins a l'adolescència. Cada nen o nena ho pot exhibir de diferents maneres, moltes vegades positives, negatives i unesaltres poden ser ocultades per aquests nens. Aquestes reaccions són normals i passatgeres però necessiten un gran suport i comprensió per tot el seu entorn familiar però sobretot pels seus pares.
Enl'arribada d'un nou membre, el fill major ha de saber que el seu germà requerirà gran part de l'atenció dels pares i moltes vegades com a reacció provocarà aquests sentiments com a forma de protesta.L'acceptació per a ells no sempre és del tot positiva i dependrà molt la manera en com es tracti l'anunci de l'embaràs des d'un primer moment, també la forma d'integrar la notícia durant eldesenvolupament del mateix i la manera de presentar-li-ho després del naixement tractant que la incorporació del nou membre de la família no causi trastorns en la família.
Aquest comportament del germàmajor apareixen quan el veu que ha de compartir l'afecte dels seus pares amb el nou membre de la família que ell no ha triat, ja que fins ara tota l'atenció i el seu entorn era únicament per a ell. Enaquest moment les necessitats que requereix el bebè són majors així com les cures, l'atenció i l'afecte que gran part va dirigit cap a ell dels seus pares i familiars.
Segons la meva experiència...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CAMBIOS QUE HA TENIDO GUATEMALA
  • Ritual Para Cambiar Las Energias Negativas A Positivas
  • CÓMO CAMBIAN LAS PERSONAS CUANDO LLEGAN A TENER PODER
  • El Cambio Climático, Un Reto Que Tenemos Que Tomar Enserio
  • ¿POR QUE TENEMOS MIEDO AL CAMBIO ?
  • Método para cambiar los pensamientos negativos
  • Las repercusiones que pueden tener los cambios de los hogares y las familias en el ambiente en que viven los niños.
  • cambio del desempeño que hasta los momentos ha tenido el sector universitario en Venezuela

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS