Camina oximorònics

Páginas: 2 (432 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2012
MÒDUL 5: CAMINS OXIMORÒNICS
1.

La intimitat és l’àmbit privat d’una persona que abarca totes aquelles accions i expressions que són confidencials i que sovint es donen entre persones quetenen un vincle estret. Fins fa un temps hem vist com en la teleporqueria molta gent ven la seva intimitat públicament aconseguint una audiència atrapada per la característica humana intrínseca dela curiositat. Ara la mostra de tot allò íntim ha esdevingut quelcom generalitzat i essent un fenomen normal als ulls de la societat. Com diu l’article proposat, a Espanya, uns 13 millions depersones formen part de comunitats virtuals com ara Facebook, Tuenti o Myspace on hom exposa els seus pensaments, les seves aficions, les seves fotografies, els seus gustos musicals, literaris, etc. Endefinitiva, un mostra públicament la seva vida a tot aquell qui tingui curiositat; segons els nivells de privacitat, pot ser un perfil totalment públic, només amb accés als teus amics, etc. Així,la gent ho defineix com una manera de connectar-se al món, una finestra des d’on mirar sense ser vist i el plaer que provoca el gest de l’exhibició, entre altres. A partir de tot això, s’hagenerat un nou concepte anomenat extimitat que implica la exteriorització de la intimitat.

La masificación de las redes sociales ha generalizado un concepto que los expertos llaman extimidad, algoasí como hacer externa la intimidad, y que tiene su origen en el auge de los reality shows y de la Web 2.0 (blogs, fotologs, redes sociales...).

Bibliografia-------------------------------------------------
http://www.elpais.com/articulo/sociedad/numero/donantes/organos/baja/primera/vez/niveles/2001/elpepusoc/20110111elpepusoc_3/Tes publicat el 11 de gener del 2011 a EL PAÍStitulat “El número de donantes de órganos baja por primera vez a los niveles de 2001”.
-------------------------------------------------

-------------------------------------------------...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caminante no hay camino, se hace camino
  • Caminante no hay camino
  • Camino Por Mi Camino
  • Caminos
  • El camino
  • El Camino
  • caminar
  • Los caminos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS