capitols 1-4 Un mon feliç

Páginas: 3 (505 palabras) Publicado: 26 de enero de 2014
Un món feliç
Capítol 1: En aquest primer capítol el director del centre de fecundació de Londres explica a uns estudiants totes les normes d’aquell món, parlen del procés de fecundació artificiali de reproducció, i quan estaven en aquella xarrada, aparegué Mr. Foster que es un treballador especialitzat en aquella planta, i el director el cridà per a que li explicara els processos alsestudiants de com es manipulen els gens per a poder controlar totes les característiques dels nens i així controlen com d’intel·ligents i d’habilidosos van a ser, mentre l’explicació es varen trobar ambLenina una xica que treballa en l’àrea d’embrions com a tècnic i va quedar amb el director, com feien tots els dies, i explicaven que volien trobar la perfecció i el control de l’espécie humana per a crearel medi ambient idoni.
Capítol 2: El director mostra als alumnes com renten el cervell als recents nascuts en el departament delta mitjançant descarregues elèctriques amb objectes com llibres oflors per a que no s’interessen en aquells objectes com flors o llibres ja que pensen que són distraccions i d’aquesta manera seran més eficients en la societat. També explica que quan dormen els xiquetsels posen imatges subliminals per a controlar-los, mètode que va descobrir un xiquet de Polònia, ja que va deixar la radio encesa amb un discurs en anglés i que a la matinada següent el xiquet elrepetia sense adonar-se del seu significat. Més tard el DIC descriu les diferents classes socials que són en ordre superior a inferior : Alfa, Beta, Gamma, Delta, i per últim Épsilon, i explica queutilitza aquestes tècniques per a que cadascun en la societat poda acceptar-se tal qual és i aixina no odiar a la resta.
Capítol 3: El director comença parlant del sexe, que no soles es permet, sinó que esmotiva a les persones per a que tinguen relacions, però no es permet que la gent contraga matrimoni o s’enamore, també s’introdueix a Mustafa Mond, qui els acomiada i les respon a algunes de les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Un mon feliç
  • El Mono Inmaduro Capitulo3 Y 4
  • los felices 90 capitulo 4
  • Dibujo 4 1 A 4
  • 1 4
  • 4 1
  • MONO NANCY 1 1 2
  • un món feliç

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS