Caso ameneh

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (307 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 1 de diciembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
EL CAS AMENEH.

És just el càstig que finalment tindrà l'agressor?
-Per saber si es just, o no es just, primer hem de saber que vol dir exactament justícia. La justíciaésv segons la primera definició del diccionari, una de les cuatre virtuds cardinals, que s'inclina a donar a cadascú el qe li correspon.Amb aquesta definició ens fem la següentpregunta, que es el que considerariem just per l'agressor de l'Ameneh?
Personalment crec , que per l'Ameneh, el més just seria llençar-li l'àcid a la cara tal i com va ferell, però aquest fet no pot ser de cap de les maneres una referència com a justícia¿PERQUÈ? Doncs perque d'aquesta forma, deixariem de ésser persones i tornariem enrere, a seranimals perquè si tu m'has atropellat , jo hauré d'atropellarte, i així succesivament naiexent així un núvol de violència que no portà a cap lloc.
Com a conclusió, jo crecque no seria just que l'Ameneh li llançés àcid a la cara a l'agressor perquè el més just es castigar-lo per una mala acció, i no castigar una mala acció amb la mateixa malaacció.
QUE PENSEM NOSALTRES SOBRE LA JUSTÍCIA?
La justícia, es una eina creada justament per ajudar a que la convivència entre nosaltres,els humans, sigui més fàcil. La justíciaens allunya de l'animal que tenim dins, per utilitzar la raó i per castigar als ignorants d'una manera exemplar.Per que m'entengeu, imagineu un món sense justícia, i que perexemple un hom mata al teu fill, jo l'agafaria amb tota la ràbia del món i li tornaria encara més fort. El mateix el familiar d'aquest hom i així succesivament creant una ràbiaque faria imposible la convivència.
Amb tot això vull arribar a que la justícia es imprescindible per mantenir l'ordre en la societat, encara que aquesta justícia de ve
tracking img