Caso ameneh

Páginas: 2 (307 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2011
EL CAS AMENEH.

És just el càstig que finalment tindrà l'agressor?
-Per saber si es just, o no es just, primer hem de saber que vol dir exactament justícia. La justíciaésv segons la primera definició del diccionari, una de les cuatre virtuds cardinals, que s'inclina a donar a cadascú el qe li correspon.Amb aquesta definició ens fem la següentpregunta, que es el que considerariem just per l'agressor de l'Ameneh?
Personalment crec , que per l'Ameneh, el més just seria llençar-li l'àcid a la cara tal i com va ferell, però aquest fet no pot ser de cap de les maneres una referència com a justícia¿PERQUÈ? Doncs perque d'aquesta forma, deixariem de ésser persones i tornariem enrere, a seranimals perquè si tu m'has atropellat , jo hauré d'atropellarte, i així succesivament naiexent així un núvol de violència que no portà a cap lloc.
Com a conclusió, jo crecque no seria just que l'Ameneh li llançés àcid a la cara a l'agressor perquè el més just es castigar-lo per una mala acció, i no castigar una mala acció amb la mateixa malaacció.
QUE PENSEM NOSALTRES SOBRE LA JUSTÍCIA?
La justícia, es una eina creada justament per ajudar a que la convivència entre nosaltres,els humans, sigui més fàcil. La justíciaens allunya de l'animal que tenim dins, per utilitzar la raó i per castigar als ignorants d'una manera exemplar.Per que m'entengeu, imagineu un món sense justícia, i que perexemple un hom mata al teu fill, jo l'agafaria amb tota la ràbia del món i li tornaria encara més fort. El mateix el familiar d'aquest hom i així succesivament creant una ràbiaque faria imposible la convivència.
Amb tot això vull arribar a que la justícia es imprescindible per mantenir l'ordre en la societat, encara que aquesta justícia de ve
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia Del Caso De Ameneh Bahramí, La Mujer Que Perdonó La Infamia.
  • Casa de casar
  • Un Caso Muy Caso
  • caso caso
  • Casa
  • Casos
  • Caso
  • Casas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS