Catala 1

Páginas: 3 (580 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2015

Claudia Garcia, Azahara De Sousa, Andrew Fiel, Hugo Gonçalvez.
Guió literal

Personatges :
Carlos(pare del protagonista) : Andrew
Carolina(la antagonista):Azahara
Pere(nen al que li fanbullying):Hugo
Ariadna(la parella del protagonista i amiga de la antagonista):Claudia
Idea:
Maltractament i bullying.
Sinopsi :
Tot comença amb la mort de la mare , i el pare trastornat ho paga amb el seufill , maltractant-lo , el nen a l'arribar a l'escola , li fan bullying perquè és nou . Finalment una noia s'enamora de ell , acaben enamorats i parlen amb el seu pare i acaben tenint una relació .Història:
Plantejament:
Aquesta història comença amb la mort de la mare , que mort atropellada per un cotxe davant del seu fill . El següent acte passa al cementiri , però el pare trastornat no hosupera mai , i ho pagarà amb el Pere (Hugo) , de manera que el maltractarà i insultarà brutalment .


Nus:
El primer dia de col·legi del Pere , es bastant difícil, ja que al ser el nou li fan bullying .Una de les persones que li fan bullying es la Carol , però la seva amiga Ariadna , no deixa que segueixi , ja que el trobe molt atractiu , i no s’ho mereix . L'Ariadna es la nena més popular amb laCarol , es creuen les més guapes . El Pere molt desesperat , Se’n va de la classe corrents , i l'Ariadna el segueix perquè li fa pena , i el Pere al veure-la , es fica nerviós i no sap que dir ni quefer , però al pensar se'n recorda de que es l'amiga de la Carol , doncs el Pere li parla bruscament , i l'Ariadna , se sent malament . Doncs ella li diu , que ignori a la Carol , perquè no sap el quedius , ell es relaxa i comença a parlar amb ella , i se'n van a la pròxima classe . A les escales es troba a la Carol i ella es discuteix amb l'Ariadna . Doncs el Pere , feliç perquè té una novaamiga . Ella l'invita a berenar , a l'hotel del seu pare , i ell accepta . Al arribar a casa li diu al seu pare que té que sortir a berenar , el seu pare no li deixa , Diu que te que treballar a casa ,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Catalan Resumen 1
  • POWER POINT CATALAN POEMAS 1
  • Resum Tema 1 Literatura Català
  • Pau 2013 Apunts En Català
  • EL VERB I ELS SEUS COMPLEMENTS Catala 1
  • Consumo Galindo Catalan 1
  • Bloc 1 Català
  • català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS