Cicle cinema

Páginas: 2 (361 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2011
CICLE DE CINEMA

La pel.lícula que més em va agradar va ser Frida, en la qual es mostra la vida d’aquesta pintora mexicana, ja que és l’única que ens parla d’una artista fememenina moltimportant per a la història de la pintura expressionista-surrealista. Encara que molts crítics han expressat que es centra massa en la història d’amor amb Diego Rivera i no s’explica realment la sevavida, jo penso que la pel.lícula si que et transmet la gran força que ella tenia per tirar endavant davant de totes les adversitats que se li van presentar. Era una dona forta, valenta, amb un fortcaràcter, emprenedora i sense cap classe de problema a l’hora d’expressar-se, tant alhora de pintar les seves obres com alhora de viure la seva vida.
Penso que quan veus la pel.lícula te’n adonesde tot el que ha tingut que lluitar per aconseguir el que volia. Era una dona “de armas tomar” i crec que per dins una pensa que li agradaria ser com ella, et contagia el seu esperit inconformistai revolucionari.
La banda sonora és immillorable i et transporta al Mèxic de Frida. Crec que també cal destacar la intarpretació de Salma Hayek.

Pel que fa al cicle de cinema, en general, hede dir que m’ha agradat molt ja que m’ha permés coneixer la vida de molts autors que per a mi eren desconeguts. A part, les pel.lícules que hem vist eren molt bones produccions i són pel.lículesque “s’han de veure” almenys un cop a la vida i que segurament m’hagués perdut sinó hagués assistit al cicle.
També he de dir que la última pel.lícula, la de Orson Wells, no em va agradar massa,potser perquè no la vaig entendre, i en part em fa pena no haver pogut apreciar la qualitat de l’obra d’aquest director.
Però com a impressió final he de dir que ha estat satisfactòria i que m’hohe passat molt bé, sobretot escoltant els comentaris(anteriors i posteriors a la pel.lícula) del professor Carlos Suarez, que transmetia la seva passió per l’art i t’ho feia veure amb uns altres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cinema
  • cinema
  • cinema
  • Cinema
  • Cinema
  • Cinema
  • el cinema
  • Cinema

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS