Ciencia

Páginas: 2 (324 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2013
Aunque seguramente ya no te sirva de nada porque es la 1 de la madrugada, me apetecía hacerlo (:

c) Professió: Publicista

2. La ciència és la resposta més precisa i útil a la peguntade “què punyetes ens passa”.
3. Agradar-me potser no és la paraula. Però crec que el meravellós que té la ciència és que ens permet entendre què està passant mentre passen coses. I això sím’agrada.
4. Imagino que qualsevol procés científic parteix d’una pregunta concreta, que porta al científic a investigar sobre variables relacionades amb la pregunta, d’aquestainvestigació se’n extreuen uns resultats i llavors es defineixen unes conclusions. A partir d’aquí, tots ens hem de creure que això és així, fins que es pugui demostrar, amb ciència, el contrari.
5.Més que una enquesta això ja sembla un examen d’aquells que gairebé suspenia a la ESO. Suposo que és l’exposició d’uns coneixements basats en fonaments científics, com ara la Teoria de lagravetat.
6. Un fet és tot allò demostrable empíricament. És un fet que l’aigua bull empíricament. No obstant, tampoc es tracta de ser esclaus dels fets demostrats per la ciència, ja que hiha molts fets demostrats empíricament que després han resultat no ser reals. Per exemple, que tots els cignes són blancs. Ho eren perquè no hi havia l’evidència empírica de què hi haviacignes negres. Per tant, era un fet demostrat, que va acabar sent erroni.
7. Una llei científica dedueixo que és una norma basada també en comprovacions científiques que defineixen una sèrie defactors que provoquen certes conseqüències.
8. L’astrologia estudia la part científica dels astres, i l’astronomia la part conceptual, històrica,etc.
9. L’evolució és el desenvolupamentfísic i psicològic que experimenta una espècie concreta en un període llarg de temps.
10. Perquè està fonamentada en estudis científics contrastats a fi d’explicar el fenomen en qüestió.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciencia ciencia
  • Ciencia ciencia
  • Ciencia O Ciencias
  • Ciencias Ciencias
  • Ciencia o No Ciencia
  • la ciencia y las ciencias
  • Ciencias
  • Ciencias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS