Ciencia

Páginas: 4 (984 palabras) Publicado: 1 de junio de 2014
No havia llegit mai un llibre que fos una obra de teatre i m'ha agradat.

L'he trobada molt entretinguda, i durant tota l'obra m'he mantingut intrigada per saber qui era l'assassí. No s'ha fet genspesada ni lenta, i es podia llegir amb facilitat.

En general el llenguatge era fàcil excepte algunes paraules d'en Poirot que crec que eren en francès ja que ell era belga.

Com que l'haviallegit a començament de curs, l'he hagut de tornar a llegir per fer el treball.

En aquesta obra s'ha barrejat un lloc real de Catalunya, com era aquest balneari, un personatge de ficció, de lesnovel·les d'un altre autor, com és l'Hèrcules Poirot i personatges de creació de l'autor. No havia llegit mai un llibre que fos una obra de teatre i m'ha agradat.

L'he trobada molt entretinguda, i duranttota l'obra m'he mantingut intrigada per saber qui era l'assassí. No s'ha fet gens pesada ni lenta, i es podia llegir amb facilitat.

En general el llenguatge era fàcil excepte algunes paraules d'enPoirot que crec que eren en francès ja que ell era belga.

Com que l'havia llegit a començament de curs, l'he hagut de tornar a llegir per fer el treball.

En aquesta obra s'ha barrejat un llocreal de Catalunya, com era aquest balneari, un personatge de ficció, de les novel·les d'un altre autor, com és l'Hèrcules Poirot i personatges de creació de l'autor.No havia llegit mai un llibre que fosuna obra de teatre i m'ha agradat.

L'he trobada molt entretinguda, i durant tota l'obra m'he mantingut intrigada per saber qui era l'assassí. No s'ha fet gens pesada ni lenta, i es podia llegiramb facilitat.

En general el llenguatge era fàcil excepte algunes paraules d'en Poirot que crec que eren en francès ja que ell era belga.

Com que l'havia llegit a començament de curs, l'he hagutde tornar a llegir per fer el treball.

En aquesta obra s'ha barrejat un lloc real de Catalunya, com era aquest balneari, un personatge de ficció, de les novel·les d'un altre autor, com és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciencia ciencia
  • Ciencia ciencia
  • Ciencia O Ciencias
  • Ciencias Ciencias
  • Ciencia o No Ciencia
  • la ciencia y las ciencias
  • Ciencias
  • Ciencias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS