Com saps què és real?

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (258 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 17 de marzo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Com saps què és real?
Després de veure el video de Pascual Leone he arribat a una conclusió sobre la pregunta que es planteja. A tots nosaltresens pot arribar una mateixa informació al nostre cervell, però cadascú de nosaltres podem interpretar de maneres distintes aquesta informació,això pot ser degut a que quan visualitzem aquesta informació amb el nostre cervell cadascú de nosaltres ens fixem mes en uns aspectes que en unsaltres, això es l’explicació d’un clar exemple que ha esmentat en el video Pascual Leones, en el qual tots estem veient un video i ens tenim quefixar en les passades que si fan entre si els jugadors de la samarreta blanca, així el nostre cervell esta tan ocupat amb aquesta tasca que noens deixa veure que en mig del partit hi passa un os ballant.
Els invidents perceben la realitat d’una manera molt distinta a la de una personaque pot veure, ja que un invident no pot veure una forma, un color, un moviment, etc. Però això fa que altres sentits treballin més i a la vegadaes desenvolupin de forma notable a comparació d’altres persones que no pateixen aquesta deficiència.
Es a dir que no ens podem refiar sempre dela realitat que observem a traves dels nostres ulls, perquè el nostre cervell a captat la informació de manera molt ràpida, i llavors a retingutel que l’interessa, i no ens ha deixat veure l’altre part del contingut, que sense ella no podem tenir una visualització de la certa realitat.
tracking img