como nos venden la moto

Páginas: 3 (710 palabras) Publicado: 6 de junio de 2013
COMO NOS VENDEN LA MOTO
Informacion, poder y concentracion de medios
Noam Chomsky
La primera operació moderna de propaganda va ser portava a terme per el govern, sota el mandat de WoodfrowWilson. Així doncs, es va crear una comissió de propaganda governamental que, amb sis mesos, va convertir una població pacifica amb una altra histèrica i bèl·lica que volia anar a la guerra i destruir alsalemanys.
En aquella època, els cercles intel·lectuals pensaven que unes una petita elit podia entendre quins sons els interessos comuns, que ens convenen a tots, que això a la gent normal se liescapa. Això és, en realitat, un enfoc leninista, ja que hi ha una gran semblança amb la idea que una Vanguardia d’intel·lectuals revolucionaris prenen al poder mitjançant les revolucions populars quenecessiten.
En una democràcia nomes es donen dos funcions: la classe dels “homes responsables” que exerceixen la funció executiva i per tant son els que planifiquen els interessos comuns; i perl’altre, el ramat desconcertat amb una funció en la democràcia: ser espectadors enlloc de participar de forma activa.
S’utilitzen formules, com la Mohawk Valley, que mobilitzen la opinió publica a favorde conceptes buits de contingut i, d’aquesta manera crear un eslògan que no pugui rebre cap oposició i que tothom hi estigui a favor.

Ignacio Ramonet
El mon de les finances reuneix 4 qualitats queel fan un model perfectament integrat al nou ordre tecnològic: es immaterial, immediat, permanent i planetari.
El pensament únic es la traducció a termes ideològics del capital internacional. Aquasi tot arreu, s’examinen els manaments de les noves taules de la llei i utilitzant els mitjans de comunicació els reiteren fins a la sacietat, saben que en la nostra societat mediàtica, la repeticióval per demostració.
El primer principi del pensament únic es: lo econòmic està per sobre lo polític.
La repetició contestant, en tots els mitjans de comunicació, d’un catecisme per part dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • como nos venden la moto
  • Como Nos Venden La Moto
  • Cómo nos venden la moto
  • Reseña Como Nos Venden La Moto
  • Como nos venden la moto. noam
  • Resumen "Como nos venden la moto"
  • como nos venden la moto
  • como nos venden la moto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS