Comparación frigo y ben&jerry's de unilever

Páginas: 3 (613 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2011
Pràctica 4: Diferències dels gelats d’Unilever

Ben & Jerry's

“Si no es divertido, ¿por qué hacerlo?”
Aquesta marca es posiciona en el mercat com una factoria de gelats amb valors socials imediambientals i sobretot es caracteritza per la cerca de la qualitat dels seus productes.

Ho demostra amb les seves diferents accions relacionades amb el comerç just que es basen en aconseguiruna producció de tots els seus ingredients d’una manera sostenible i respectuosa cap al medi ambient i cap a les persones. D’aquesta manera es neguen a situacions com el treball infantil i recolzen alsproductes agrícoles com la llet de les granges o els “brownies” en fàbriques que donen feina a gent sense casa. Amb aquesta intenció aconsegueixen uns gelats amb els millors productes, com també elsegell FAIRTRADE (comerç just).

Per altra banda té moltes causes ecològiques ja que és una marca molt implicada en els problemes del canvi climàtic. La emissió de gasos de les seves instal·lacions nodeixa petjada en el medi ambient i està investigant com solucionar els problemes que puguin crear totes les parts que participen en els seus productes com ara les granges de vaques, etc. A mésintenta conscienciar amb campanyes contra el canvi climàtic, amb impulsos a nous projectes contra aquest i les seves fàbriques utilitzen energies renovables com la eòlica o la solar.

El públic objectiual que es destinen els productes de Ben & Jerry’s és un públic que busca la millor qualitat del producte com per exemple els seus típics grumolls amb molt de gust pels seus ingredients tantperfeccionats. També cal afegir aquesta consciència de comerç just i de ecologia cosa que porta al producte a un preu més elevat que d’altres marques i per això el seu públic sol ser més adult i amb d’unsegment econòmic més benestant.

Frigo

“Love milk, love fruit, love chocolate.”

Frigo és una marca inspirada en les necessitats dels consumidors i que segueix les tendències més modernes dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ben & jerry's
  • Ben & Jerry's Homemade
  • Caso ben & jerry's
  • CASO Ben & Jerry’s.
  • Ben & jerry's
  • Caso ben & jerry's homemade
  • Oportunidades y amenazas ben & jerry's company
  • unilever

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS