Comunicaci Externafasdfsadfasdfasdfasdfasdfasdfasdfas

Páginas: 10 (2493 palabras) Publicado: 17 de mayo de 2015


Comunicació externa
El nostre establiment pretèn arribar al nostre client potencial mitjançant diversos canals de distribució. Per tal de fer això possible, utilitzarem diverses eines que la comunicació posa a la nostra disposició i que, utilitzades adequadament, poden aportar-nos importants avantatges competitius adaptant-les al target al qual ens dirigim.
Port Royal és un hotel que estàadscrit al Gremi d’Hotels, el qual pertany a l'Ajuntament de Barcelona, i Convention Bureau de Barcelona. Mitjançant una comissió, podrem aparèixer en els seus portals i pàgines per tal de poder-nos fer a conèixer, ser recomanats, accedir a dates de convencions a la ciutat comptal, participar en fires i disposar de dades de contacte.


Una de las decisions més importants a l’hora de comunicar elnostres serveis és escollir els mitjans adequats per a oferir-los al mercat. L’alternativa amb més creixement actualment és el Internet, ja que aquest punt de venda permet promoure els nostres serveis.
Òbviament, la intangibilitat dels serveis tendeix a minimitzar la llargada dels canals de distribució perquè el procés de prestació dels serveis de l’hotel requereixen que el client estigui presentdurant el procés de producción. Com a conseqüència, utilitzarem una distribució selectiva, atès que escollirem canals de comunicación específics per tal d’arribar al nostre client potencial.
Els canals directes que tenim:
-Pròpia pàgina: La pròpia Central de Reserves de Port Royal es un canal de distribució directe i permetrà realitzar reserves anticipadament, cercar ofertes, conèixer-nos amb mésdetalls, etc.
https://portroyalbcn.wordpress.com/

-Centrals de reserva online: Es molt important tenir el suport d’aquestes centrals de reserva en Internet per a poder augmentar l’ocupació. És important saber quines són les seves comissions, com mostren les tarifes i la disponibilitat. Per això, hem d’optimitzar el nostre hotel per aconseguir la rentabilitat desitjada.
Les centrales de reservesque utilitzarem són:

www.booking.com www.expedia.es



www.hotelbeds.com www.tripadvisor.com


www.siteminder.com
També, fem servir una aplicació, Hotel Revenue Maximizer, que permet actualitzar tarifes i disponibilitat de les centrals de reserves a la vegada i en pocs segons. Aquesta eina dona l’avantatgede tancar la disponibilitat de les habitacions en el cas que ja hagin estat venudas.

Telèfon: El client pot trucar directament a l’hotel per a tal de realitzar una reserva d’habitacions. El número està indicat en las pàgines de agències de viatges online i en la pàgina pròpia de l’establiment. Això és un canal directe del nostre hotel, atès que no hi ha intermediaris. Aquest mitjà de comunicaciónté l’avantatge que el nostre personal està qualificat per a comunicar-se en diversos idiomes, cosa que facilita la relació amb l’usuari.
Hi entraria el que denominem telemarketing com a un mitjà de comercialització dels nostres productes i serveis. Té l’avantatge econòmic molt important com a mitjà de publicitat en comparació d’altres i que es pot contactar directament amb el client. Amb aquestaeina no pretenem realitzar trucades no desitjades o fer vendes agressives, sinó que volem apropar-nos al nostre client, rebre un feedback, resoldre les seves dudes i intentar fidelitzar-los.

-Emailing: Aquest mètode directe consisteix a enviar missatges al nostre client potencial i els que ja són fidels per tal d’estimular les vendes. Un petit desavantatge que aquesta eina té és que ha serautoritzar pel destinatori per a poder enviar-los.
RRPP
-Pagament per clic (Pay-Per-Click) és un model de publicitat amb el qual es mostra el nostre establiment en alguns cercadors (AdWords, Adcenter y Yahoo!) i mitjançant una tarifa que es basa en el nombre de clics que es fan en l’anunci es paga un preu determinat, el qual s’anomena “Cost per clic”.
-Xarxes socials: Les xarxes socials són un mitjà...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comunicacio
  • COMUNICACIÓ
  • La comunicació
  • comunicacio
  • comunicació
  • la comunicacio
  • La Comunicaci
  • la comunicacio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS