contratos

Páginas: 4 (982 palabras) Publicado: 23 de noviembre de 2014
Informe d´assessorament de l´ajuntament del municipi X, amb data 01/11/2014.
El motiu de l´elaboració d´aquest informe, és per encàrrec de l´alcalde de l´ajuntament del municipi X per a resoldrela possible prestació de serveis socials per part del propi municipi.

Gerard Cuen Garcia

L’ajuntament del municipi X ha reclamat un informe d’assessorament, en el qual demana que s´aclari os´aconselli sobre la possible prestació de serveis socials per part del propi municipi, d’acord amb la normativa en vigor i tenint en compte que la seva població és de 10.220 habitants.

Fins al’actualitat, l’Ajuntament no ha prestat els serveis socials bàsics o primaris, sinó que ho ha fet el Consell Comarcal, gràcies a un acord del Ple municipal de l’any 1995 i a la signatura d’un conveni decol·laboració entre les dues administracions. Però, a dia d´avui, amb l´actual context de crisi econòmica s´ha produit un increment força notable dels costos dels serveis, i per tant, de l’aportaciómunicipal a la factura comarcal, així com algunes desavinences pel que fa a la seva gestió, fan que l’Ajuntament es plantegi la prestació directa dels serveis socials bàsics.

Si prenem la normativaCatalana de règim local i de serveis socials, veurem com segons l´article 67 del Decret legislatiu 2/2003 de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, els municipis, independentment o associats, hande prestar uns serveis mínims (no són socials bàsics) com l´enllumenat públic, recollida de residus, neteja viària, etc. i segons la població, en mesura del grau de densitat d´aquesta se li assignenmés serveis.

D´altra banda segons la Llei 12/2007, de serveis socials (LSS), és competència del municipi establir els centres i els serveis corresponents a l’àmbit propi dels serveis socialsbàsics i complir les funcions pròpies dels serveis socials bàsics. (art.31). aquestes àrees bàsiques de serveis socials són la unitat primària de l’atenció social als efectes de la prestació dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Contratos
  • Contrato
  • Contratos
  • Contratos
  • Contrato
  • Contrato
  • Contratos
  • Contrato

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS