Crònica de sant josep de calasanç

Páginas: 2 (315 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2011
Crònica de la vesprada del dia de Sant Josep de Calassanç
El dia de Sant Josep de Calassanç va ser el passat divendres 25. Com tots els anys, els alumnes de tercer i quartd’ ESO érem els encarregats d’ organitzar diverses activitats per als xiquets de primer i segon de primària.
En el cas de 4t, ens encarregàvem només dels xiquets de 1er.Dins de les classes, ens vam dividir en grups. Cada grup realitzava una activitat, i una persona d’eixe grup acompanyava als menuts per tota l’ escola per a portar-los a lesdiferents proves.
Jo era una d’ eixes persones. A les quatre i deu, els meus amics acompanyants i jo, vam anar cap a les classes de 1er B. Allí vam trobar uns 25 xiquetsamb cara d’ espantats i a la vegada d’ impressionats al veure 5 persones de la nostra edat.
Ens vam repartir els xiquets i vam baixar per començar l’ activitat. Al principi,els meus 5 menuts pareixien espantats I no parlaven molt, però a mesura que passaven els minuts
, van agafar confiança i vam poder passar dos divertides hores.
A lesproves, hi havia de tot. Esports, cuina, jocs tradicionals, tallers… Com sempre als xics els agradaven més els esports, però per a la meua sorpresa, en totes aquestes proves, lesguanyadores van resultar les xiques.
Una cosa de la qual me’n recorde és que vam ser l’ únic grup complet que vam entrar a la casa del terror i cap se’n va quedar fora pertindre por.
Finalment, a les cinc menys vint, les professores van acudir a recollir als menuts. Cap d’ ells volia tornar a classe, però no hi havia més remei.Personalment, va ser una vesprada en la que vaig poder relaxar-me dels exàmens i les preocupacions gaudint d’un grup de menuts. Una experiència per repetir.
Pablo Gómez García.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Barrio De Sant Josep
  • Crónica semana santa [jueves] (ejemplo)
  • Reseña de la Crónica de los Reyes Católicos de Alonso de Santa Cruz
  • JOSEP
  • Cronicas del Santo Grial
  • josep
  • Josep Cusachs
  • Josep CArner

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS