Credito De Sintesis Gs Comercio y Marketing

Páginas: 79 (19557 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2011
Aina Molins, Francesc Pardo, Ariadna Teixidó i Jordi Sastre
Credit de Síntesi
Francesc Ferrer i Guardia
2010-2011
INTRODUCCIÓ

La idea del negoci seria:

“Primerament, presentar-nos com a quatre joves emprenedors amb edats compreses entre els 18 i 26 anys, amb ganes de posar en marxa moltes idees pròpies, contribuint sempre per un món millor.

El nostre negoci rep el nom de l'Art deDiògens. L'Art de Diògens és una empresa que es basa en la teoria del decreixement, com a altre opció al consumisme actual. Aquesta teoria rescatada pel pensador francès Serge Latouche, on ja disposa de representació parlamentària al nostre país veí, respon a la necessitat d'un canvi de valors, ja que estem acostumats a un ritme de consum vertiginós. La idea establerta actualment és la d'un consumil·limitat sense adonar-nos que ens trobem en un món limitat.

Per aquest motiu, vam decidir crear una empresa de mobiliari i decoració sota la filosofia del decreixement, rescatant a aquells productes víctimes de l'obsolescència programada, moda o decadència, atorgant-los un nou ús, allargant el seu cicle de vida, aprofitant els recursos i energia emprades per a la seva fabricació. D'aquesta maneraevitem generar grans quantitats de residus, contaminar bona part de la geografia mundial, i preservar recursos tan necessaris i escassos com l’aigua o les energies.

El nostre model de negoci, consisteix en la fabricació pròpia dels nostres productes a través de les direccions dels nostres dissenyadors, i efectuats posteriorment pels treballadors. Tots els material emprats provenen de ladeixalleria municipal de Molins de Rei, població on estem establerts.

A part de les accions mediambientals que promovem, també contribuïm amb la societat. Ja que els nostres treballadors són gent que porten molt de temps a l'atur i són possibles candidats a pertànyer a grups d'exclusió social, ja sigui per edat, i la falta de possibilitat de trobar-ne, per nacionalitat o falta de coneixements.L'Art de Diògens, compta amb el valor afegit que cada peça és única i exclusiva, i també hi ha possibilitats de personalitzar-la segons el gustos i preferències del consumidor, tot això sent conscients amb la sostenibilitat mediambiental.

Per tant, la idea general de la nostra marca, és oferir un consum responsable, sense deixar de banda el disseny, oferint exclusivitat a preus molt assequibles.No és decoració, és compromís.”

El mètode de treball que ha utilitzat el nostre grup ha sigut la divisió de la feina en funció de les àrees en les que es desenvolupava millor cadascú, és a dir, si algú era bo amb el tema de lleis doncs s’encarregava de l’assignatura de Formació i Orientació Laboral.
Un cop ens hem dividit el treball, ho hem posat tot en comú i cadascú ha comentat lesmillores que creia que es podien fer als diferents apartats del treball. Per últim, després de fer les modificacions pertinents hem acabat de muntar el treball i hem fet les conclusions tots junts.

A l’hora de buscar la informació necessària per realitzar el treball, la font més utilitzada ha sigut Internet (a l’annex trobareu les pàgines que hem visitat per trobar tota la informació). Però aquestano ha sigut la única font de la que hem disposat per realitzar el crèdit de síntesi, també hem fet servir els llibres de text de les assignatures que hem cursat durant aquest curs i hem seguit algunes de les pautes que indicaven.

Les dificultats més significatives que hem tingut ha sigut quadrar tota la informació i algunes qüestions empresarials, degut al model d’empresa que hem creat ja que norespon a als models d’empresa més coneguts per la societat.

DADES GENERALS DE L’EMPRESA

FORMA JURIDICA

TRAMITS LEGALS PER CREAR L’EMPRESA

REGLAMENT DEL CONSELL CONSULTIU DE COMERC DE MOLINS DE REI

DISPOSICIONS GENERALS
Article 1r. - CONSTITUCIÓ I NATURALESA JURÍDICA

El Consell Consultiu de Comerç de Molins de Rei és un òrgan permanent de participació sectorial de caràcter...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Credito De Sintesis
  • comercio y marketing
  • Comercio y Marketing
  • Marketing y comercio
  • comercio y marketing
  • Creditos De Sintesis Auxiliar De Enfermeria
  • Credito de sintesis 3r
  • credito al comercio exterior

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS