CURRICULUM 1 Relacio De Competències

Páginas: 3 (717 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2015
Formen part del currículum els elements següents:
a) Les competències bàsiques pròpies de cada àmbit agrupades en dimensions: competències vinculades directament a un àmbit, que l’alumne had’assolir en acabar l’etapa i que contribueixen a l’assoliment de les competències bàsiques.
b) Els continguts clau de cada dimensió: continguts que contribueixen en major mesura al desenvolupament de lescompetències de cada una de les dimensions.
c) Els continguts de cada àrea establerts per cicles: objectes d’aprenentatge i sabers, coneixements, conceptes, procediments i actituds que degudament combinatsi contextualitzats permeten assolir les competències bàsiques. Es presenten agrupats per blocs de continguts.
d) Els criteris d’avaluació de cada àrea establerts per cicles: enunciats que expressenel tipus i grau d’aprenentatge que s’espera que hagin obtingut els alumnes en un moment determinat i que han de ser el referent per les diferents avaluacions.
e) Les orientacions metodològiques de cadaàmbit: criteris per dissenyar activitats d’aprenentatge de caràcter competencial. Fan referència a la tipologia d’activitats, a la temporització, als materials o recursos a utilitzar, al’organització social de l’aula i a les mesures personalitzades per atendre la diversitat.
f) Les orientacions per a l’avaluació de cada àmbit: indicacions per a l’avaluació del procés d’ensenyament i aprenentatgeque inclouen criteris i instruments que permeten valorar l’assoliment de les competències bàsiques pròpies de cada àmbit per part de l’alumne i contribuir a l’autoregulació del seu aprenentatge. Fanreferència al caràcter formatiu de l’avaluació










Les competències bàsiques a adquirir en finalitzar l’ed. obligatòria són :
1. Competència comunicativa lingüística i audiovisual
És la capacitatd’expressar, interpretar i comunicar conceptes, pensaments, fets i opinions, oralment i per escrit, fent servir diferents suports i formats (escrit, audiovisual, gràfic…) atenent la diversitat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Curriculum 1
  • CURRICULUM 1
  • Curriculum 1
  • CURRICULUM 1
  • Relaci N 1
  • La introducció de les competències bàsiques al currículum.
  • Competències bàsiques al currículum
  • Curriculum Nancy 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS