De La Informacion Analogica A La Digital

Páginas: 2 (449 palabras) Publicado: 7 de agosto de 2012
DE LA INFORMACIÓ ANALÓGICA A LA DIGITAL.
La informació en els sistemes electrics i electronics pot ser registrada i transmesa a través de senyals analogics o a través de senyals digitals.
-Senyalsanalogics: consisteix en variacions continues d’una propiedtat de tal manera que es relacionen amb la informacio processada. Un exemple: Telefon. Els senyals analogics tenen tres caracteristiques: -permeten representar qualsevol marge de variacions de la informacio. – les petites variacions en els senyals son significatives. acumulen soroll en la transmissio i el processament.
-Senyalsdigitals: es basen en valors discrets d’una propietat per tal de codificar la informacio. Un senyal analogic es pot convertir en un senyal digital per mostreig i quantificació. La digitalització dels senyalsen facilita el processament, l’emmagatzematge i la transmissió. Alguns exemples de senyals digitals son les fitxes perforadores.
Els senyals digital es redueixen a seqüències de dígits binaris, demanera que nomes hi ha dos estats possibles per a cada element d’informació. Digitalitzar una informació implica codificar-la en un format susceptible de ser tractat informàticament. La invenció delsordinadors a mitjan segle XX i sobretot la seva expansió al final del segle han fet que, avui, la informació sigui processada de manera predominant en format digital.
Avantatges dels senyalsdigitals
El predomini del processament digital el situen en un lloc preferent respecte del processament analògic
Unificació: la unificació tecnològica que suposa reduir tota la informació a dígitsbinaris permet que les mateixes tecnologies de transmissió i emmagatzematge siguin usades per a qualsevol tipus de informació
Compactació: els sistemes d’emmagatzematge digital son molt mes compactesque els sistemes d’emmagatzematge analògic.
Eficiència: els sistemes de transmissió digital son mes eficients que els analògics, ja que permeten transferir molt mes ràpidament mes informació amb el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Informacion General De Serie Analoga Y Serie Digital
  • Conversores Analogico-Digital Y Digital-Analogico
  • Representación analógica y digital de la información
  • Conversión Analógica-Digital Y Digital-Analógica
  • De Lo Analogico A Lo Digital
  • Analógico Y Digital
  • Digital y analoga
  • ANALOGICO DIGITAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS