Descripció de badalona

Páginas: 3 (577 palabras) Publicado: 23 de enero de 2012
La meva ciutat, Badalona

Badalona és un niu d’ocell en el qual et sents refugiat, protegit, de la resta de perills que hi ha al món. Quan surts d’aquesta ciutat t’enfrontes a una realitatcompletament diferent i desconeguda, a la qual no estàs acostumat, i per tant et resulta estranya. Per això mateix molts badalonins i badalonines no han sortit en tota la seva vida de Badalona, perquè aquí sesenten acollits i a resguard del món sencer, a casa seva, el millor lloc del món.

Badalona és un mar d’un color blau fosc intens que t’omple la vista d’il·lusió i esperança, i el nas d’un aromaespecial i també d’humitat. On els raigs del sol il·luminen les platges que a l’estiu estan totes plenes de gent i tovalloles mullades, d’esquenes cremades, de pilotes que sobrepassen les reixes devoleibol, i de locals a la platja on tothom fa cua per prendre’s un refrescant gelat.

Badalona és una llesca de pa amb tomàquet i oli enmig d’un plat tot ple de colesterol i greixos. Dóna exemple almón sencer del que és menjar sa i equilibradament, fet tan important que la dieta mediterrània ha estat declarada patrimoni de la humanitat.

I és un mercat tot ple de gent i alegria. On tothom esconeix i predominen les preocupacions i els interessos pels altres, on el xivarri matiner s’escampa pels voltants de les parades i no et deixa ni parlar i on la gent s’estima després de tota una vidaveient-se dia rere dia.

Badalona és una pilota de bàsquet que lluita contínuament per pujar llocs i aconseguir el respecte de la gent. Entre tots contribuïm amb el nostre esforç i la nostra suor adonar-li el nom pel qual es coneix aquesta ciutat, la ciutat del bàsquet. Pavellons, pistes de bàsquet i simples cistelles enmig d’un carrer penjades d’un clau de la façana d’una casa, són el nostre motori representen el nostre amor basquetbolístic i les nostres passions.

Badalona és alegria i tradició pels carrers. Les festes populars se celebren amb il·lusió i les rambles s’omplen de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Descripcio
  • la descripcios
  • Badalona
  • Badalona
  • Descripci N
  • Descripci N
  • Descripci N
  • DESCRIPCI N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS