Diferencias entre percepción y conducta

Páginas: 2 (450 palabras) Publicado: 26 de marzo de 2012
Percepció Memoria Actitud Motivació Emociones Conducta

Proces d'extracció activa d' informació i elaboració de representacions a partir de les sensacions de l'entorn, la realitat Sistemad'emmagazenatge i recuperació d'informació prèviament obtingudes Predisposición a una conducta (tendencia). Predisposicion a patrones de comportamiento respecto a objetos y personas Raó o causa queempeny a una persona a actuar de una determinada manera. És una reacció afectiva, intensa i breu cap a una situació inesperada. Conjunt d'actes, comportaments exteriors d'una persona i que per lacaracterística exterior resulten visibles i plausibles de ser observats per altres..
Representació de la informació del que representen les diferents realitats, (virtuals, reals) Sistema complexed'emmagazenatge de coneixements i experiències Comportament patró, positiu o negatiu Es fonamenta en 2 pilars fonamentals: el valor que donem a l'objectiu a aconsegui, y la creença que som capaçosd'aconseguir-lo. Reacció íntima, intensa i breu vers a una situació Es regeix per 3 principis: el de causalidad, tota conducta obeeix a una causa, el de motivació, tota conducta estarà sempre motivada peralgo, i el de finalitat, tot comportament persegueix sempre un fi.
Element fonamental on on es recolçen la resta de procesos cognitius com la memòria, l'aprenentatge, el raonament, el pensament,etc…Memòria de referència. Memòria implícita. Memòria explícita Disposar d'una bona percepció de l'entorn per tal que l'actitud sigui favorable a les vivències que es puguin experimentar. 5 supòssits: Lapredisposició. L'efecte. L'exercici (praxis). La novetat. La vivència. Prendre consciència de les emocions és una habilitat emocional fonamental, la base damunt la qual s'identifiquen altreshabilitats, per exemple: l'autocontrol. Tenir coneixement de l'enton i dels fets que envolten a les persones, per tal de saber que és el que pot originar determinades conductes.
Com és quelcom subjectiu,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Diferencias Entre Las Conductas Respondientes Y Las Conductas Operantes
  • La percepcion y sensacion diferencias
  • La psicologia, el comportamiento y conducta diferencias
  • Diferencias entre conductismo y constructivismo
  • Diferencia entre conducta y comportamiento
  • DIFERENTES ASPECTOS DE LA PERCEPCIÓN, SENSACIÓN Y CONCIENCIA.
  • Diferencias Entre Agentes De Percepción Y Agentes De Retención
  • Semejanzas y diferencias entre teorias conductistas y cognoscitivas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS